Svømme-ildsjel ble hedret

Torstein Michalsen (64) ble onsdag hedret for lang og tro tjeneste i Agder svømmekrets.

Publisert:

Leder i Agder svømmekrets Ellen Bjorvand delte på onsdagens styremøte i Agder svømmekrets ut en oppmerksomhet til Torstein Michaelsen. Foto: Petter Bratland

Brukergenerert innhold

  • Petter Bratland
    Agder Svømmekrets

KRISTIANSAND: Torstein har i en mannsalder stått på og hatt påmeldinger for lokale svømmestevner i Agder. Dette innebærer at han har brukt mange timer hjemme om kveldene til og ta i mot påmeldinger i forkant av stevnene.

Dette er en utrolig krevende og kjempeviktig jobb som blir gjort for at svømmestevnene skal bli gjennomført på beste mulige måte. Når stevnet nærmer seg, pakker han tidtakerutstyret i tilhengeren og kjører til der stevnet måtte værem om det er i Flekkefjord, Farsund, Mandal, Lillesand eller Grimstad. Han må rigge klart dette utstyret fredag kveld slik at dette er klart til lørdag morgen.

Sov på madrass

Torstein stiller opp uansett om det er sommer eller vinter. Han må være til stede hele helgen og sørge for at alt går som det skal helt til søndag ettermiddag. Så må utstyret rigges ned og pakkes sammen og han er nok ikke hjemme før sent søndag kveld. Det blir sagt at han sov på en dårlig madrass i gamle Kristiansand svømmehall under Skagerak Swim før i tiden.

Dette har han altså gjort på dugnad i alle år, og det er mange år siden han selv har hatt barn i svømmingen. Vi vil fremdeles se Torstein på kanten i lokale svømmehaller som dommer, men han trer nå velfortjent av som tidtakersjef.

Hedersmann

Tusen tusen takk for den enorme innsatsen du har gjort for Agder svømmekrets og alle klubbene der, du er en hedersmann som alle setter utrolig stor pris på!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785