Topplassering til Søgne-skytter

Aleksander Teisrud vant juniorklassen i helgas ungdomsstevne i Numedal.

Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Søgne Skytterlag
Denne artikkelen er over tre år gammel

Det var en god gjeng med unge skyttere fra Agder som reiste opp til Numedal fredag. Det ble arrangert to stevner i Flesberg og i Rollag og Veggli. Så legger man sammen de to stevnene der de 16 beste i hver klasse kommer i en finale. Det var fire skyttere i finalen søndag. I klasse junior kom Jakob Dalene fra Kristiansand og omegn med poengsummen 491 før finalen. Han fikk 100 i finalen og kom på 4. plass totalt. Aleksander Teisrud fra Søgne hadde 496 før finalen – fikk 99 poeng og vant juniorklassen.

I klasse eldre rekrutt skjøt Andreas Finnestad Lund fra Søgne full pott før finalen – 500 poeng og lå på skive tre. I finalen skjøt han 100 poeng , han hadde litt for få sentrumstiere og endte på 4. plass.

I klasse rekrutt gikk Caroline Finnestad Lund og Benjamin Langenes Nyhaven, begge fra Søgne, til finalen. De endte til slutt på henholdsvis 15. og 9. plass totalt.

I finalen var det stor stemning. Skytterne marsjerer fra standplassen og inn i telt der det blir anvist skudd for skudd. En og en blir tatt opp på scenen der de må snakke i mikrofon og forklare hvordan det har gått. Det møtte opp 400 ungdommer, hvor noen lå på skole og på camping. Der ble det servert taco og det var kino. Agder-skytterne hadde fotballkamp mellom Agder og Vest-Agder. En super helg!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Skyting
  2. Søgne skytterlag