Kvartfinale:

69 kg Barzan Palany, Grimstad BK vs Marius Sletvold, Trym.

Foto: Foto: Rolf Haug

Barzan tok tidlig kontroll, bokset kontrollert og motstanderen kom aldri helt inn i kampen. Barzan satte sin motstander på baken i andre runde og dommeren stoppet kampen. Seier på RSC og videre til semifinale.

Semifinale:

69 kg Barzan Palany, Grimstad Bokseklubb vs Hadi Jet Li Mohammadi, Bergen Sparta.

Begge stoppet sine tidligere motstandere før full tid, så kampen begynte litt avventende. Mye venting og luring på hverandre for å finne ut av motstanderen. En helt jevn runde.

I andre runde var det mer trøkk og det ble satset på harde slag og kontringer. Igjen en jevn runde. I tredje og siste runde bokset Barzan bra og traff fint på kontringene sine, vi mener han vant denne runden greit.

Vi var sikre på at det ville gå vår vei, men dommerne var ikke enige og Barzan måtte nøye seg med bronsemedaljen. Dommerstemmene var 1-4.

Gratulerer til Hadi Jet Li Mohammadi fra Bergen Sparta, han gikk hele veien og vant gull i nybegynner-NM.

Foto: Foto: Rolf Haug

Finale:

91 kg Morten Dåbu. Grimstad BK vs Jan Erik Vårdal. Bergen Sp.

Begge trådte til fra start og satte opp et godt tempo til å være en tungvektskamp. Bokserne fant ikke finner den beste timingen på slagene sine og det ble mange slag uten at de landet der de burde, en jevn runde.

I andre runde kom Morten litt bakpå og går litt mye mot venstre slik at han ble truffet av et par høyre for mye, runden går til Bergen. I tredje runde ville virkelig Morten vise hvem som er sjef og satte opp tempoet. Jan Erik greide ikke helt å følge med mot slutten og Morten tok runden. Da sto det på dommernes avgjørelse i den først runden og den gikk til Bergen. Med dommerresultatet 2-3 måtte Morten Dåbu må nøye seg med sølvet i årets NB-NM.