AIK Lund-boksere imponerte

Flere nevekjempere fra AIK Lund viste seg godt fram i helgas turneringer.

Publisert:

AIK Lund klinket til med tre seire i helgas bokseturnering i Oslo og i Danmark. På dette bildet fra rekruttserien i Danmark jubler Konrad N. Strøm i etter seieren over Mohammad Sakaria fra SP 09. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Elin Skjervedal
    AIK Lund
Denne artikkelen er over to år gammel

OSLO/HILLERØD: Konrad Nicolai Strøm deltok i rekruttserien i Oslo og vant med dommerstemmene 5-0. Etter en forsiktig åpning i 1. runde tok Strøm over kampen med flere klare treffere.

Adam Arsaev tapte en jevn kamp 3-2 i innledende runde i HSK-turneringen i Hillerød, Danmark. Men etter at en av bokserne som skulle gått finale ble skadet, fikk Adam mulighet til å bokse finale likevel. Og den sjansen tok han godt vare på. Kampen endte med seier til Adam over Jafar Ali Mathilde fra Hvidovre bokseklubb, ettersom kampen ble stoppet i andre runde.

Adam Arsaev og hans motstander i Danmark. Foto: Privat

Magomed Arsaev fikk også seier i sin finale, etter først å ha vunnet semifinale mot Olivier Tahir, som han tapte mot for to uker siden, med dommerstemmene 4-1. I finalen møtte Magomed engelske Drew Coulston fra Ribble Valley ABC og kampen endte med klar seier til AIK Lund med dommerstemmene 5-0. Imponerende når vi i etterkant fikk vite at den engelske bokseren hadde en andreplass fra et engelsk mesterskap.

Magomed Arsaev i ringen, i hjørnet er Zayndi Arsaev og Islam Ismailov. Foto: Privat

Islam Ismailov var klar til kamp, men fordi de som var påmeldt i hans vektklasse meldte forfall på grunn av sykdom og andre ting ble det dessverre ikke kamp på Islam.

Magomed og Drew Coulston fra England. Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. AIK Lund
  2. Boksing