AIK Lund-boksere imponerte

Flere nevekjempere fra AIK Lund viste seg godt fram i helgas turneringer.

Publisert:

AIK Lund klinket til med tre seire i helgas bokseturnering i Oslo og i Danmark. På dette bildet fra rekruttserien i Danmark jubler Konrad N. Strøm i etter seieren over Mohammad Sakaria fra SP 09. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Elin Skjervedal
    AIK Lund
Denne artikkelen er over ett år gammel

OSLO/HILLERØD: Konrad Nicolai Strøm deltok i rekruttserien i Oslo og vant med dommerstemmene 5-0. Etter en forsiktig åpning i 1. runde tok Strøm over kampen med flere klare treffere.

Adam Arsaev tapte en jevn kamp 3-2 i innledende runde i HSK-turneringen i Hillerød, Danmark. Men etter at en av bokserne som skulle gått finale ble skadet, fikk Adam mulighet til å bokse finale likevel. Og den sjansen tok han godt vare på. Kampen endte med seier til Adam over Jafar Ali Mathilde fra Hvidovre bokseklubb, ettersom kampen ble stoppet i andre runde.

Adam Arsaev og hans motstander i Danmark. Foto: Privat

Magomed Arsaev fikk også seier i sin finale, etter først å ha vunnet semifinale mot Olivier Tahir, som han tapte mot for to uker siden, med dommerstemmene 4-1. I finalen møtte Magomed engelske Drew Coulston fra Ribble Valley ABC og kampen endte med klar seier til AIK Lund med dommerstemmene 5-0. Imponerende når vi i etterkant fikk vite at den engelske bokseren hadde en andreplass fra et engelsk mesterskap.

Magomed Arsaev i ringen, i hjørnet er Zayndi Arsaev og Islam Ismailov. Foto: Privat

Islam Ismailov var klar til kamp, men fordi de som var påmeldt i hans vektklasse meldte forfall på grunn av sykdom og andre ting ble det dessverre ikke kamp på Islam.

Magomed og Drew Coulston fra England. Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785