Lund-gutta viste overbevisende spill gjennom hele turneringen og møtte i finalen et godt Albbos, som også hadde imponert denne søndagen. Alt lå til rette for en jevn finale, men anført av Mathias Madsen var Lund svært solide, kontret Albbos i senk og gav seg ikke før det stod hele 5-0 på tavla.

Semifinaler:Lund Futsal vs Volvo240 2-1 e. str.Lezginka vs. Albbos 2-4Finale:Lund Futsal vs Albbos 5-0-Albbos hadde nok fortjent litt mer i denne kampen, men vi sto godt i forsvar og kjørte godt tempo, uttaler Mathias Madsen og fortsetter:

-Så det var gøy at vi fikk det til i dag. Vi kontret dem regelrett i senk, etter å ha lagt grunnlaget bakover i finalen.

Fredrik Fredriksen i Kristiansand Indoor kommenterer:– Finalen mellom Hans Berges Lund Futsal og Bahri Ujkanis Albbos var jevn i begynnelsen. Albbos styrte mest, men Lund Futsal var nådeløse på kontringer og bunnsolide bak, og vant til slutt komfortabelt 5-0 i sesongens første Nivå 1-turnering i Kristiansand Indoor.Vi gratulerer Lund futsal med seieren og ønsker nye og gamle lag velkommen tilbake 5. november til ny turnering. Påmelding på futsal.no