Mens jeg ikke kom i gang med breaking før jeg var 13 år, har Enohlay holdt på med det nesten hele livet. Han er naturlig interessert, og vi trener sammen to ganger i uka. I tillegg blir det mye uformell lek og breaking på de rareste steder. Han battler mye med sin lillesøster Sophia på seks år.

Ved siden av breakingen spiller han fotball, slik jeg gjorde da jeg var på hans alder. Jeg er trener for G8-laget til Hånes, og det er gøy å se de unge spillerne kose seg med ballen uten at det er for mye alvor involvert. Det kommer tidsnok.

Enohlays første trick, halvannet år gammel. Foto: Privat

Video av Enohlay og meg som breaker sammen, da Enohlay var seks år:

Enohlay øver en del på headspin og kanskje klarer han det i løpet av sommeren. Jeg har bare utført en skikkelig headspin én gang og da var jeg svimmel i en uke etterpå. Det er et veldig kult trick å kunne, og Trond fra Kingwing Crew gir Enohlay gode tips på veien mot å mestre det.

Se Enohlay (8) gjøre wallflip from FVN on Vimeo.

For noen år siden hadde Enohlay og jeg vårt første show sammen, foran nærmere 1000 skoleelever i Dyreparken. Etterpå ble han nesten nedrent av elevene som ville gi ham ros for innsatsen. Det var mest gøy, og litt skummelt, for en liten gutt. Men han har absolutt fått smaken på å stå på en scene, så får vi bare se hva fremtiden bringer.

Her kan du se meg i en fersk video:

Chenno Tim er blant Norges beste breakdansere from FVN on Vimeo.

Enohlay og jeg i fotostudio for et par år siden. Foto: Saona Puth