Rekordstor juleavslutning i Aquarama

Aldri før har Kristiansand Stupeklubb hatt så mange deltakere på sin årlige juleavslutning. Tirsdag var medlemmene samlet i Aqurama for å vise seg frem for foreldre og venner. Det er en tradisjon vi har hatt i mange år, men det er først etter at Aquarama åpnet at vi har hatt så mange medlemmer med. Det \[…\]

Publisert: Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Arne Tellefsen, Kristiansand Stupeklubb
Denne artikkelen er over fem år gammel

Klare for en ny runde

Venter spent på at det skal begynne

Aldri før har Kristiansand Stupeklubb hatt så mange deltakere på sin årlige juleavslutning.

Tirsdag var medlemmene samlet i Aqurama for å vise seg frem for foreldre og venner. Det er en tradisjon vi har hatt i mange år, men det er først etter at Aquarama åpnet at vi har hatt så mange medlemmer med. Det er kjempespennende og en stor utfordring å få alt til å klaffe, men trenerne har drillet stuperne så bra at det gikk helt knirkefritt.

Som vanlig kom det mange skuelystne foreldre, som først fikk se de yngste stuperne vise seg frem fra kanten. Det var masse energi og mange flotte hopp og stup, og det det er tydelig at de koser seg med dette. De har ikke vært medlemmer så lenge, men viser at de har lært ganske mye på det første semesteret.

Etterpå var det oppvisning fra de viderekommende og da ble det vist stup fra alle høyder i bassenget. Masse flotte stup å se på, som vitner om det vil komme mange gode stupere fra klubben i årene fremover.

Det hele toppet seg med stupende nisser, som fikk vist fram både flotte og crazy stup. Det var en del såre mager og rygger etter denne seansen….

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansand Stupeklubb
  2. Stup