Vant gull og sølv i nordisk

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen ble nummer to individuelt i seniorklassen i nordisk mesterskap i trial.

Publisert:

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Lillesand (t.v.) på podiet i Finland. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Team Vold Gunvaldsen
Denne artikkelen er over ett år gammel

Sesongen så langt har vært så som så for Jarand-Matias, men han klinket til med to supre plasseringer i Finland i helga.

Lørdag var det individuell konkurranse. Kroppen føltes litt rusten etter en lang uke med reising, men det stoppet ikke Jarand-Matias fra å gjøre sitt beste. Han kjørte godt fra start og lå bra an etter førsterunden. I nordisk mesterskap skal det kjøres 13 seksjoner tre ganger, så det er nesten 40 gjennomføringer i løp av en konkurransedag. Til vanlig kjører han bare 30, så det var viktig å holde konsentrasjonen oppe hele dagen. Det var krevende seksjoner og tiden var knapp. Sisterunden var tung, men han holdt ut løpet og kjørte inn til en andreplass i seniorklassen.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen, Sondre Haga og Petter Bjerlin vant laggull med Norge i seniorklassen. Foto: Privat

Søndag var det klart for lagkonkurransen. Jarand-Matias representerte Norge i seniorklassen sammen med Sondre Haga og Petter Bjerlin. Gutta kjørte veldig bra på førsterunden og hadde kun sju prikker. Andrerunden ble litt dårligere med 13, men det holdt uansett til en overlegen seier over Sverige på andreplass og Finland på tredje.

Jarand-Matias er veldig fornøyd med helgen og vi vil takke alle støttespillere, sponsorer, familie og venner for all hjelp og støtte!

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen i aksjon i løypa. Foto: Privat

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Grimstad Trialklubb
  2. Trial
  3. Jarand-Matias Vold Gunvaldsen