Knepent Jerv-tap

Jerv viste framgang etter to store nederlag, men tapte 1-0 hjemme mot Nest-Sotra søndag.

Publisert: Publisert:

Fra en av mange dueller i søndagens 1. divisjonsoppgjør på Levermyr. Foto: Jan Skaregrøm

Brukergenerert innhold

  • Victoria Nikolaisen
    FK Jerv

GRIMSTAD: Jerv åpnet kampen på en god måte og var på fra første minutt. De første 15 minuttene hadde hjemmelaget mest ball, men Nest-Sotra kom mer inn i kampen i løpet av de første 20 minuttene. Etter drøye 30 minutter kom vertene til en god sjanse da Zernichow slo et farlig innlegg bak forsvaret, men Håbestad fikk akkurat ikke tåen på ballen. De siste 15 minuttene av første omgang var det nokså jevnspilt, men Nest-Sotra var farlig frempå, blant annet med et stolpeskudd. 

Andre omgang startet også nokså jevnspilt. Etter drøye fem minutter ut i andre omgang fikk Jerv en god mulighet hvor Solli slo ballen opp til Dang, men headingen gikk utenfor. Da det var spilt 63 minutter gikk Nest-Sotra opp i 0-1 ledelse, litt mot spillets gang. Etter scoringen til Nest-Sotra var det gjestene som hadde det meste av ballbestittelse, og i løpet av 10 minutter hadde de et skudd i tverrligger og to skudd i stolpen. Kampen endte 0-1 på Levermyr.

– Det var et stort steg frem i dag sammenlignet med til de to tidligere kampene hvor det ikke har blitt jobbet hardt nok som lag. Det er alltid surt når det blir tap, men det var en jevn affære, sa Jerv-trener Arne Sandstø etter kampen.

Dene uka skal skal det jobbes hardt innover mot kommende kamp. Den er mot Sandefjord Fotball, lørdag 2. november kl. 16 på Komplett Arena.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball 1. div
  2. FK Jerv
  3. Nest-Sotra