Rådgiver i Kreftforeningen Connie Larsen (f.v.), daglig leder Bedriftsidretten i Agder Sigmund Lode og leder av Terrengkarusellen i Kristiansand John M. Humborstad. Rådgiver i Kreftforeningen Connie Larsen (f.v.), daglig leder Bedriftsidretten i Agder Sigmund Lode og leder av Terrengkarusellen i Kristiansand John M. Humborstad. Foto: Geir O. Wehus

Terrengkarusellen med pengegave til Kreftforeningen

Svært mange av Terrengkarusellens deltakere har avstått fra sin årspremie, noe som har resultert i 45.000 kroner i pengegave til Kreftforeningen.

KRISTIANSAND: Bedriftsidretten i Agder med Terrengkarusellen i Kristiansand har i en årrekke hatt et flott samarbeid med Kreftforeningen. Frem til pandemien stoppet våre arrangementer har «Løp for livet» blitt arrangert årlig siden 2012 og samlet inn store beløp til Krafttak mot kreft. I tillegg har svært mange deltakere i Terrengkarusellen avstått fra å motta sin årspremie for sesongene 2019 og 2020 og heller ønsket at midlene skal gå til en god sak. I den forbindelse hadde vi gleden av å overrekke en gave på 45.000 kroner.

Takknemlig

– Kreftforeningen er svært takknemlig for alt det flotte engasjementet Terrengkarusellen og deres deltakere har vist for kreftsaken gjennom ti år. Løp eller gå for livet har vært et fantastisk arrangement som har samlet inn store summer til Krafttak mot kreft. Dette setter vi utrolig stor pris på, og det har utvilsomt bidratt til viktig forskning på kreft og bedre omsorgstilbud for pasienter og pårørende, sier Geir O. Wehus, distriktssjef i Kreftforeningen Kristiansand.

Vis fakta ↓
Krafttak mot kreft 2021 – kreftformer få overlever

Leder av Terrengkarusellen i Kristiansand, John M. Humborstad, retter nå blikket mot en ny sesong og håper så mange som mulig ønsker å oppleve de fine turområdene som finnes i nærmiljøet.

Terrengkarusellen i Kristiansand er både tur og trim. Her møtes venner og kjente til felles mosjon og alle skal føle seg hjemme uansett ambisjoner og forutsetninger.

Snart sesongstart

Vi håper å komme i gang med mer vanlige arrangementer, men dette må vurderes inn mot gjeldende smittevernregler. Sesongens 1. karuselløp, Sparebanken Sør-løpet, er satt opp i uke 15 (torsdag 15. april, og dagene før). Med bakgrunn i dagens situasjon avholdes nå Terrengkarusellen over tre ukedager:

Ukas løype fra tirsdag kl. 10 til torsdag kl. 19 med selvregistrering.

Onsdager fra kl. 15 til 18, bemannet sekretariat for registrering av fullført/egen tid.

Torsdager – bemannet sekretariat med tilgang på tidtaking.