Lørdag ble en stor jubeldag for publikum og deltagerne på Holta idrettsanlegg. Det var et fantastisk løpevær og ypperlig løype.

, med tre løpere mer enn i fjor.

Fra starten av Olasheiløpet lørdag,

Totalt stilte 185 løpere til start. Tidligere år har deltagerne vært fordelt 50/50, i år var det hele 131 i lang løype og 54 kort løype. Etter starten kl. 12 var det barneløp med ca. 50 startende. Etter å ha løpt gjennom løypa på 1,5 km fikk barna utdelt, medalje, is og drikke.

Vinnere av lang løype, damer. Fra venstre: 3.plass Hilde Gudem, 1.plass Ingrid Ukkelberg, 2.plass Silje Røynstrand.

Kl. 12.43 kom førstemann i kort løype inn, Eivind Hurvenes. Like etter fulgte Arne Eigeland og Kristoffer Væting. Publikum koset seg, og stemningen økte da de første på lang løype kom inn til mål.

Deltagerne kom med tilbakemelding på bra merket løypa og i år hadde vi også masse vakter ute i løypa som var godt synlige og ivaretok sikkerheten.

Vinnere av lang løype, menn. Fra venstre: 2. plass Lars Aanensen, 1. plass Eivind Knutsen (3.plass John Olav Steinsland ikke til stede).

Arrangørene var godt fornøyd med årets løp og ikke minst takket være alle frivillige som var med å hjelpe før, etter og under løpet.

Resultatlisten kan du lese her

Vinner av kort løype, menn. Fra venstre 2.plass Arne Eigeland, 3. plass Kristoffer Væting, 1.plass Eivind Hurvenes