Det har virkelig vært fantastiske resultater i volleyball-NM for Kristiansand sandvolleyballklubb (KSK). Klubben har klart dette:

​Gull og bronse Jenter U15

Gull Gutter U15

Gull Jenter U17

Gull Gutter U17

Gull Jenter U19

Dette er status for Kristiansand sandvolleyballklubb (KSK) etter at årets junior-NM er arrangert i Kristiansand (U15), Sandane (U19) og nå i helgen Bergen (U17). Ingen klubb har tidligere hatt lignende resultater i NM. Å vinne fem av seks klasser er en fantastisk prestasjon det vil være vanskelig å overgå.

Fra venstre Vilde Fosselie, Renate Bjerland, Sveinung Berg Olsen, Karl Jørgen Mosvold og Torjus Kleivane.

Juniorvolleyballens kraftsentrum ligger langt syd nå til dags.

Målrettet juniorarbeid

KSK har gjennom mange år hatt fokus på å bygge opp en solid juniorstall. Dette målrettede arbeidet ser man resultatet av nå. Det har vært trent godt i mange år, både innendørs og på sand, og vi har høstet medaljer i begge grener.

Nå har vi fått landets beste anlegg for sandvolleyball, med ni baner utendørs og tre baner i sandhallen, og vi tror på enda flere medaljer til sommeren.

Toppidrett KKG 12 av spillerne som har vunnet gull har valgt sandvolleyball som toppidrett på KKG. De har fem morgenøkter hver uke, som oftest med sandvolleyball. Dette gir spillerne et bra grunnlag for videre utvikling.

Flere spillere ble tatt ut på de ulike turneringenes all-star team. Renate Bjerland vant prisen MVP (mest verdifulle spiller) både i U17 og U19.

Les også: