Våg-talent til Randesund

Martine Kårigstad Andersen (18) lånes ut i to måneder til 1. divisjonslaget Randesund IL.

Publisert:

Håndballtalentet Martine Kårigstad Andersen var en viktig spiller for Våg i fjorårets sesong og en stor bidragsyter til at laget kjempet i toppen av 2. divisjon. Foto: Ingvild Westersjø

Brukergenerert innhold

  • Anne Linn Eriksen
  • Ingvild Westersjø

KRISTIANSAND: Sist sesong spilte Våg og Randesund mot hverandre i 2. divisjon avdeling 2. Lagene kjempet om opprykksplassen som Randesund til slutt stakk av med. Med hele 153 mål på 19 kamper var Martine toppscorer for Våg, og endte på tredjeplass på toppscorerlista for hele avdelingen.

Martine fikk også en drømmedebut for Vipers da hun som 17-åring i januar i år scoret tre mål i eliteseriekampen mot Follo.

På grunn av koronasituasjonen er starten på 2. divisjon usikker, men Martine skal nå bidra med sitt gode skudd og kloke håndballhode for Randesund de første månedene av årets sesong. Hun er et godt tilskudd til gruppa, og det skal bli spennende å følge utviklingen til dette unge talentet videre.

Når vi spør Martine om hva hun tenker om førsteinntrykket av gruppa, svarer hun følgende:

– Førsteinntrykket av Randesund er bra! Jeg kjente mange av spillerne fra før, så jeg visste for en stor del hva som ventet meg da jeg kom til første trening. Gruppa virker godt sammensveiset og er en gjeng med godt trente, gode håndballspillere. I tillegg synes jeg trenerteamet og alt rundt er veldig bra.

Vi lurer så på hva Martine kan bidra med i Randesund?

– Jeg kan bidra med det som er mine styrker, først og fremst skudd utenfra. Og evnen min til å alltid være farlig på mål. Men jeg håper også̊ at det vil være positivt for Randesund å få en annen spillertype inn i gruppa. Jeg gleder meg til sesongen begynner så vi får vist oss fram.

Randesund reiser førstkommende helg til Stavanger for å måle kreftene mot 1. divisjonslagene Volda, Ålgård og Grane Arendal. Det skal bli en gøy og lærerik helg, og vi gleder oss veldig til sesongstart 13. september borte mot Gjerpen. Årets første hjemmekamp er onsdag 16. september mot Bærum Topphåndball.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Randesund IL
  2. Håndball