Hanna Katrina Ågedal-Mortensen ( t.v) og Linnea Mushom fra Kristiansand Danseklubb leverte fine prestasjoner i Fetsundhallen. Helge Mushom

Kristiansand-dansere til finalen i Sommercupen

Flere utøvere fra Kristiansand Danseklubb imponerte i den nye arenaen i Fetsund.

Brukergenerert innhold

May Lene Øvre
Kristiansand Danseklubb

FET: Hanna Katrina Ågedal-Mortensen tok en imponerende 1.plass i freestyle, rekrutt klassen u/12 år.

Nina Marie Gyberg avsluttet med sjetteplass i sin siste konkurranse før hun satser for fullt som trener i Kristiansand Danseklubb. Helge Mushom

Linnea Mushom tok 4. plass i slowdance, åpen klasse.

Nina Marie Gyberg tok 6. plass i freestyle, eliteklassen.

Dette var siste konkurransen for sesongen i freestyle og slowdance. For Nina Marie Gyberg ble dette også hennes siste dans på parketten som konkurransedanser i freestyle og slowdance. Hun har etter 12 år bestemt seg for å legge opp. Hun vil nå satse for fullt som trener videre i klubben. Det er vi veldig glade for. Hun har en høy stjerne hos de yngre danserne og vi er imponert over engasjementet til den populære treneren.

Selv sier hun at hun gleder seg veldig til å jobbe videre med dansejentene sine. Det er et tilbud for alle nivåer og ambisjoner i klubben, men hun synes det er spesielt gøy med den store gjengen på konkurransepartiet. Hun ønsker at neste generasjon freestyledanserne skal få oppleve alt det positive som hun selv har gjort gjennom mange år som aktiv danser.

Hanna Katrina Ågedal-Mortensen (t.v) og Linnea Mushom. Helge Mushom

Kristiansand Danseklubb har med sitt voksende konkurranseparti innen freestyle nå over 25 aktive dansere. I tillegg til dette kommer alle dansekursene fra fire år og oppover.

I forrige uke var det våroppvisning med alle disse danserne på Vågsbygd samfunnshus og det var en flott ettermiddag med mye danseglede.

Forrige helg hadde også en stor gjeng av de litt mer erfarne danserne danseshow på Sørlandssenteret.

Det har vært stor aktivitet i klubben denne våren, og høstsesongen starter med treningssamling allerede i midten av august for alle danserne i både sportsdans og freestyle, på tvers av alder og nivå. Da reiser de til Valle en langhelg. Det blir gjestetrener fra England, i tillegg til trenerteamet i klubben. Masse dans og god trening, og ikke minst veldig sosialt.

Har du lyst å danse, er du hjertelig velkommen til klubben. Vi setter opp nye kurs til høsten.