Ny Kristiansand-klubb vant tre NM-gull

Sørlandets Kampsportsenter imponerte stort i thaiboksing-NM sist helg. Alle klubbens tre deltakere vant gull.

Publisert: Publisert:

Emin Magomadov, Navid Majeedi og Aslan Magomadov vant hver sin NM-tittel i thaiboksing-NM sist helg. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Huba Castillo
    Sørlandets Kampsportsenter
Denne artikkelen er over to år gammel

OSLO: Etter å ha vært i kontakt med presidenten i NTF (Norges Thaiboksingforbund) fikk vi tilbud om å delta i norgesmesterskapet i thaiboksing. 11 Thaiboksing-klubber fra hele Norge deltok og i alt ble det utkjempet 15 finaler.

Fra Sørlandets Kampsportsenter (SKS) ble det NM-tittel til:

- Navid Majeedi, vekt 60 kilo

- Emin Magomadov, vekt 67 kilo

- Aslan Magomadov, vekt 75 kilo

Fra venstre: Navid Majeedi, Aslan Magomadov, Sohail Faisal Dar, Emin Magomadov, Huba Castillo og Amin Castillo. Foto: Privat

Vi, Sohail Faisal Dar og Huba Castillo, ble enige for tre måneder siden om å delta med tre fightere. Da visste vi på forhånd at vi ikke hadde muligheten til å være i gang med SKS, så utfordringer hadde vi helt i fra begynnelsen. Vi hadde verken eget lokale eller utstyr. Det eneste vi hadde var tre deltagere sultne på å vinne NM-gull.

Med en erfaren thaiboksing-trener i Sohail Faisal Dar viste SKS ved sine tre titler at klubben allerede er å regne med sportslig.

SKS har offisiell oppstart i januar 2018, og da vil klubben består av flere kampsportgren/disipliner og skal holde til på Kartheia 5 i Kristiansand.

Fra venstre Huba Castillo, Sohail Faisal Dar og Emin Magomadov. Foto: Privat

Vi ønsker at familier og ungdommer (spesielt ungdommer som er på vei inn i negative miljøer) kan se på oss som et senter hvor alle skal lære teknikk, respekt og disiplin. Vi vil være et senter som skal bidra til et trygt samfunn. Vi er også i dialog med antidoping.no, slik at vi kan ha et godt fokus på helse og nei til doping.

Fra venstre Huba Castillo, Navid Majeedi, og Aslan Magomadov. Foto: Privat

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Thaiboksing
  2. NM
  3. Oslo