Brødreduell i terrenget

Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen var hakket bedre enn lillebror Nils Johan i lørdagens region sørcup-stevne.

Publisert:

Lillesand-brødrene Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen (24, t.h.) og Nils Johan Vold Gunvaldsen (22)etter kjøringen i Grimstad sist helg. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Team Vold Gunvaldsen

GRIMSTAD: Mye regn natt til lørdag og litt regn lørdag gjorde underlaget glatt og krevende for utøverne, men det var bra seksjoner og fornøyde utøvere i alle klasser. Det var jevnt mellom Jacob-Olaus og Nils-Johan gjennom hele løpet. Det var i siste runde det ble avgjort, der Jacob-Olaus slo Nils-Johan med to prikker. Så det ble førsteplass på Jacob-Olaus og andreplass på lillebroren.

Søndag hadde regnet tørket opp og alt lå til rette for en flott dag i skogen i det andre stevnet i årets region sørcup. Det ble en hard første runde for Jacob-Olaus, med en del slurv. Det samme må kunne sies om Nils-Johan. Søndagen måtte brødrene se seg slått av klubbkamerat i Grimstad Trialklubb, Andreas Jørgensen. Dermed ble det andre- og tredjeplass på henholdsvis Jacob-Olaus og Nils-Johan.

Kommende helg skal Songdalen Trialklubb på Nodeland arrangere runde tre og den avgjørende runde fire i denne cupen. Nå nærmer det seg også første VM-runde i Isola 2000 i Frankrike. Det begynner torsdag 3. september med info og registrering. Fredag er det kvalik og ørdag og søndag er det løp. Yngstebror Jarand-Matias Vold Gunvaldsen (20) gleder seg veldig til å kjøre!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Trial
  2. Jarand-Matias Vold Gunvaldsen