Mandalitt herjet i nasjonal rankingturnering

Christer Andersen fra Mandal Badmintonklubb smashet seg til tre pallplasseringer i helgas rankingstevne.

Publisert:

Christer Andersen (t.h.) fikk med seg en førstepremie i mixed double, en andrepremie i single og en tredjepremie i double sammen med klubbkamerat Bawi Rakha (t.v.). Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Trond Atle Syvertsen
    Mandal Badmintonklubb

BERGEN: 22 klubber fra hele landet mønstret sine beste spillere til denne siste norgesrankingtuneringen for U15a og U15x. Vi stilte med Christer Andersen i X-gruppa, som samler de åtte beste i single og mixed double. Bawi Rakha stilte i u15a i single og sammen med Christer i double.

Spillerne reiste sammen med Kristiansand Badmintonklubb til Bergen fredag kveld og hjem igjen mandag. Kampene ble spilt i Sandslihallen.

I mixed double u15x viste både Christer og Cristine Ødegaardstuen fra Moss at de er best i Norge med å feie all motstand til side. De vant finalen med klare 21-9 og 21-12. I kampene før det de vant duoen alle kampene i to sett og ingen fikk mer enn 14 poeng mot dem i sett.

I single Christer Andersen klarte ikke å ta revansj for tapet i Ungdommens badmintonmesterskap mot Aleksandrs Jakovlevs Haugerud. Her tapte han klart 21- 16 og 21-5 etter litt skuffende spill av Christer.

Hallens største overraskelse var vel at Bawi Rakha spilte seg helt fram til semifinalen i single i ordinær u15 klasse. Her ble det stopp mot Aslak Smith fra Kristiansand. En imponerende utvikling på denne unggutten på kort tid. Han og Christer klarte kunststykket å bli nummer tre i double der hele norgeseliten stilte opp. De tapte i semifinalen mot UBM vinnerne 21-12, 21-19 etter flott spill.

Følgende resultater ble oppnådd i Bergen av Mandal Badmintonklubb:

1. premie, mixed double U15x Christer Andersen/Kristine G. Ødegaarstuen fra Moss BK

2. premie herre single U15x Christer Andersen

3. premie herre double U15a ChristerAndersen/Bawi Rakha

3. premie herre single U15a Bawi Rakha

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785