Mandalitt herjet i nasjonal rankingturnering

Christer Andersen fra Mandal Badmintonklubb smashet seg til tre pallplasseringer i helgas rankingstevne.

Publisert:

Christer Andersen (t.h.) fikk med seg en førstepremie i mixed double, en andrepremie i single og en tredjepremie i double sammen med klubbkamerat Bawi Rakha (t.v.). Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Trond Atle Syvertsen
    Mandal Badmintonklubb

BERGEN: 22 klubber fra hele landet mønstret sine beste spillere til denne siste norgesrankingtuneringen for U15a og U15x. Vi stilte med Christer Andersen i X-gruppa, som samler de åtte beste i single og mixed double. Bawi Rakha stilte i u15a i single og sammen med Christer i double.

Spillerne reiste sammen med Kristiansand Badmintonklubb til Bergen fredag kveld og hjem igjen mandag. Kampene ble spilt i Sandslihallen.

I mixed double u15x viste både Christer og Cristine Ødegaardstuen fra Moss at de er best i Norge med å feie all motstand til side. De vant finalen med klare 21-9 og 21-12. I kampene før det de vant duoen alle kampene i to sett og ingen fikk mer enn 14 poeng mot dem i sett.

I single Christer Andersen klarte ikke å ta revansj for tapet i Ungdommens badmintonmesterskap mot Aleksandrs Jakovlevs Haugerud. Her tapte han klart 21- 16 og 21-5 etter litt skuffende spill av Christer.

Hallens største overraskelse var vel at Bawi Rakha spilte seg helt fram til semifinalen i single i ordinær u15 klasse. Her ble det stopp mot Aslak Smith fra Kristiansand. En imponerende utvikling på denne unggutten på kort tid. Han og Christer klarte kunststykket å bli nummer tre i double der hele norgeseliten stilte opp. De tapte i semifinalen mot UBM vinnerne 21-12, 21-19 etter flott spill.

Følgende resultater ble oppnådd i Bergen av Mandal Badmintonklubb:

1. premie, mixed double U15x Christer Andersen/Kristine G. Ødegaarstuen fra Moss BK

2. premie herre single U15x Christer Andersen

3. premie herre double U15a ChristerAndersen/Bawi Rakha

3. premie herre single U15a Bawi Rakha

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Mandal Badmintonklubb
  2. Badminton