RG-gymnaster fra Kristiansand strålte

Kristiansands Turnforening markerte seg både i Vårspretten og i norgescupen for juniorer.

Publisert: Publisert:

Blide og fornøyde rekrutter fra KTF på Vårspretten. Bak fra venstre: Juliane Bjerke Stallemo, Charlotte Depui Dåsvatn, Eline Fidje Wessman og Amanda Hamborg. Foran fra venstre: Amalie Wierød, Eiril Hoven Hervold, Lotta Aunevik-Henriksen, Helena Thorkildsen og Maria Aaby Ranneberg. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Maria Heidenberg Lund, Kristiansands Turnforening
Denne artikkelen er over ett år gammel

Helga 23.–24. mars deltok ni av våre rekrutter på vårspretten i Skjeberg. Dette er den første av to konkurranser rekruttene kan delta på i sesongen. Alle gymnastene våre stilte med individuelle program, og i tillegg en tropp. Skjeberg Turnforening var arrangør og de synes det var veldig gøy at Kristiansands Turnforening hadde kommet seg inn i RG miljøet igjen, og deltok på konkurranser.

Jentene våre gjorde en strålende jobb, og de tar med seg nye erfaringer og motivasjon til å jobbe videre mot Glade RG-dager første helgen i mai. Her deltar vi med både minirekrutter, rekrutter og en junior, i tillegg til tre tropper.

Mille Berg Botnan med sin trener Maria Heidenberg Lund. Foto: Privat

Mille Bergh Botnan deltok sist helg i sin første norgescup som junior. Konkurransen foregikk i Asker, arrangert av Asker turnforening. Mille er første års junior, og deltok med apparatene ball og ring. Hun gjennomførte to fine kjøringer, uten klikk. Det er stas å se Kristiansands Turnforening på startlistene på konkurranser i rytmisk gymnastikk igjen, vi er veldig stolte av det.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansands Turnforening
  2. Rytmisk gymnastikk