Elin Vatne æresmedlem i IK Våg

Gjennom 25 år har Elin Vatne bidratt med dugnadsarbeid for håndballen i IK Våg. Nylig ble hun tildelt æresmedlemskap i klubben.

Publisert:

Elin Vatne med beviset på at hun er æresmedlem i IK Våg. Til venstre står styreleder i IK Våg, Trond Blattmann, og til høyre Tor Ove Bråthen, leder av Rådet i IK Våg Allianseidrettslag. Foto: Torkel Sanner

Brukergenerert innhold

  • Totto Dahlum
    Våg FK
Denne artikkelen er over ett år gammel

KRISTIANSAND: Av dugnadskolleger i håndballen blir hun betegnet som «hel ved». Med sin gode samarbeidsevne, smittende humør, og evnen til å beholde roen i stressede situasjoner, har hun påvirket andre frivillige personer positivt i deres dugnadsinnsats for klubben.

Det fremoverlente engasjementet hennes har også vært balansert med en fin porsjon nøkternhet og arbeidsmoral. Hun gir seg aldri, sies det, og de siste 25 årene vitner vel om akkurat det.

Allerede i 2010 mottok hun klubbens hederstegn for sin mangeårige innsats i styrer og utvalg. Siden den gang har hun i tillegg til sitt engasjement i IK Våg, også bidratt som styremedlem i Vipers Kristiansand. Rådet i IK Våg har også nytt godt av hennes tilstedeværelse.

Elin Vatne er en kunnskapsrik person med god økonomisk innsikt. Hennes brede nettverk i byens næringsliv er kjent for mange, og kombinasjonen av dette har vært uvurderlig for breddehåndballen i IK Våg. Klubben er meget takknemlig for å kunne benytte seg av hennes kompetanse og engasjement.

Hennes roller gjennom de siste 25 år:

1994-2002: Styremedlem, IK Våg Håndball

1997-2002: UH – Landsturnering i Kristiansand, IK Våg

2004-2006: Medlem av Rådet, IK Våg

2006-2011: Styremedlem, IK Våg hovedstyre

2010-2018: Styremedlem Våg HK og Vipers Kristiansand

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. IK Våg Håndball
  2. Håndball
  3. Vipers Kristiansand
  4. IK Våg