Slo Start ut av cupen i 2017 - håper på ny seier

Denne Fløy-kvartetten gleder seg til fredagens treningskamp mot Starts eliteserielag.

Publisert:

Henrik "Heggi" Andersen (f.v.), Johan Kvame Naglestad, Henrik Andre Dahlum og Dardan Dreshaj var alle med på å slå IK Start ut av 2. runde i cupen i 2017. Fredag klokka 16 møter de og resten av Fløy-laget Start til treningskamp på Arkicon Arena. Foto: Dagfinn Grastveit

Brukergenerert innhold

  • Dagfinn Grastveit, Fløy

FLEKKERØY: Henrik "Heggi" Andersen, Johan Kvame Naglestad, Henrik Andre Dahlum og Dardan Dreshaj var alle med på å slå IK Start ut av 2. runde i cupen i 2017 med sifrene 4-3 på Arkicon. Dahlum scoret ett av målene, mens de øvrige ble scoret av Christian Tveit (2) og Erlend Skagestad. 24. mai 2017 vil alltid stå i Fløy-historien som første gang vi slo storebror i obligatorisk kamp. 

Trener for Fløy i den kampen var nåværende Start-assistent Mattias Andersson, med Fløys nåværende hovedtrener Nikola Trajkovic som assistent. En måned seinere gikk Mattias til Arendal og Nikola overtok.

Kvartetten på bildet mener at motivasjonen vil være meget bra til fredagens kamp, selv om den nok ikke kan måle seg med slik den var foran cupkampen i 2017. Fredagens kamp er først og fremst viktig for å vise om Nikolas forberedelser så langt gir seg utslag i kamp mot meget kvalifisert motstand.

Sebastian Fredriksen fikk seg en smell på onsdagens trening, men er sannsynligvis klar til kampen. Ellers melder fysio Magnus Ask Mikkelsen om en skadefri tropp, men et par spillere har hatt forkjølelse/influensa den siste uka. Start har noen flere på skadelista, og dette skulle gi yngre, sultne spillere sjansen til å vise seg fram.

Nikola tar ut troppen etter torsdagens trening. Fredagens treningskamp på Arkicon Arena starter klokka 16.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fløy
  2. Mattias Andersson
  3. IK Start
  4. Fotball