Lokalsportens ti på topp - del fire

Vi har nå publisert godt over 4100 innsendte innlegg, og her er de ti best leste det siste året.

Publisert:

Bilder fra fire av de mest leste innleggene i Lokalsporten siden 1. september i fjor. Foto: Fædrelandsvennen/privat

Brukergenerert innhold

  • Rune Stensland
Denne artikkelen er over to år gammel

1. – Jeg er dugnadstrener i barnefotballen og jeg er frustert. Tidligere fotballproff, nå idrettslærer og barnefotballtrener, Marius Johnsen har sett seg lei av snødekte kunstgressbaner.

2. – Trening reddet livet mitt. Karen Salcher Ågedal fra Audnedal lider av irritabel tarmsyndrom og må leve på et strengt kostholdsregime. Her skriver hun usminket om sine utfordringer og om hvor viktig trening er for henne.

3. – Som barn ble jeg mobbet. Nå er jeg en av Norges sterkeste. Carl Petter Sommerseth fra Lyngdal var nær å dø som fireåring av brannskader. I år har han satt flere norgesrekorder i styrkeløft.

4. Fra rusmisbruk og overvekt til en sunn livsstil. Kontrasten mellom Monica Hansens gamle og nye liv er stor. Nå trener hun nesten daglig og er takknemlig for at hun har funnet roen i livet.

5. Transgrancanaria: Et blodslit på 269 kilometer og 12.000 høydemeter. Den Arendal-bosatte tobarnsmoren Øyunn Bygstad fullførte Transgrancanaria på 79 timer og 29 minutter og var nest raskest av de seks kvinnelige deltakerne.

6. Klarte EM-kravet etter NM-sølv. Med en kroppsvekt på knappe 55 kilo avsluttet kristiansanderen Elisabeth Sletten styrkeløft-NM med 147,5 kilo i markløft.

7. Temperaturmåler akkurat nå: Start rykker rett ned! Idrettslektor Jarle Børrestad skrev dette innlegget 20. februar, med ingressen «Start en drøm» har startet som et mareritt».

8. I dag skulle Finn blitt 60 år. Finn Daasvatn fra Hornnes var Norges beste 14-åring i svømming i 1972. Han tok sitt eget liv i 2010. Teksten er skrevet av hans lillebror, Geir Daasvatn.

9. – Jeg er helt skjelven! Mandal-trener Grethe Cecilie Skaar var overlykkelig etter at andelshesten Loke slo til med en imponerende seier på Sørlandets Travpark.

10. Stesøstrenes dramatiske seier. Malin Berås sørget for en solid opptur for stesøster Vilde Abusdal da hun styrte Hålands Prinsen inn til seier.

Les også:

Lokalsportens ti på topp - del 1

Lokalsportens ti på topp - del 2

Lokalsportens ti på topp - del 3

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Malin Berås
  2. Marius Johnsen
  3. Carl Petter Sommerseth
  4. Elisabeth Sletten