Pogba: – Jeg har aldri hatt en så vanskelig periode i karrieren min

Paul Pogba (27) har vært inn og ut av Manchester United-laget til Ole Gunnar Solskjær i høst, men på det franske landslaget har han vært en fast brikke og kaller landslaget et «friskt pust».

Publisert:

GOD FOR FRANKRIKE: Paul Pogba er klar på at han trives godt i den franske landslagstroppen. Foto: STRINGER / Reuters

  • Simon Zetlitz Nessler, VG

– Jeg har aldri hatt en så vanskelig periode i karrieren min, sier Pogba i et intervju med RTL, gjengitt av blant andre France Football.

Pogba har kun startet én av de siste fire kampene i Premier League, og er ikke i nærheten av å ha den stjernestatusen i Manchester United mange forventet at han ville få etter at han ble signert fra Juventus i 2016 for 105 millioner euro, det som den gang var den høyeste overgangssummen for en spiller noensinne.

– Han er i en situasjon med klubben sin hvor han ikke være fornøyd, verken med spilletiden eller med posisjonen han spiller i, sier landslagstrener Didier Deschamps på pressekonferanse i forbindelse med landslagssamlingen.

Pogba har levert bra på det franske landslaget, og spilte sammen med Adrien Rabot og N’Golo Kante på midten da det franske laget slo Portugal 1–0 i Lisboa lørdag kveld.

Med det sikret de seg også gruppeseieren i Nations League, før hjemmekampen mot Sverige tirsdag.

Les også

Frankrike-sjefen hevder Pogba ikke trives i Manchester United

Pogba går langt i å hylle den franske troppen, hvor også Manchester United-lagkamerat Anthony Martial er.

– Det franske landslaget er som et friskt pust. Vi gleder oss stort til å komme på samling og er glade for å se hverandre igjen. Det er ikke det samme som i en klubb, sier Pogba, og kaller det hele «magisk».

Deschamps peker på en rekke skader og Pogbas coronasmitte som noe har gjort det vanskelig for ham å finne en god rytme, men han er foreløpig ikke bekymret.

– Når en spiller ikke er komfortabel i klubben sin, er han åpenbart veldig glad for å kunne spille for det franske landslaget, sier Deschamps.

Publisert:

Les også

  1. Pogba ødela jubileet for Solskjær - Arsenal vant 1–0: – Jeg kan ikke gi bort en straffe på den måten

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Manchester United
  2. Paul Pogba
  3. Ole Gunnar Solskjær