Craig Bellamy håper hans innflytelsesrike rolle under Ole Gunnar Solskjær i Cardiff kan få avgjørende betydning i kampen om å unngå nedrykk fra Premier League, skriver Wales Online.

Angriperen har fått en mer sentral og mer offensiv rolle av Solskjær enn han fikk av forgjenger Malky Mackay.

— Vi spiller annerledes nå. Til forskjell fra starten av sesongen, merker jeg nå at jeg får frihet til å forandre kamper. Jeg føler meg frisk og rask og full av energi. Det er sånn det er når det kommer inn en ny manager; Noen får det vanskeligere, mens andre får et løft av det, sier Bellamy, som roser Ole Gunnar Solskjær på tross av en tøff start som Cardiff-manager:

- Setter klart stempel på laget

— Det er veldig vanskelig å vurdere en manager så tidlig, men Ole er en veldig god manager. Jeg tror det vil vise seg i løpet av de kommende ukene, mener Bellamy.

— Personlig liker jeg det han prøver å få til her. Han setter sitt klare stempel på laget. Han kom inn i en vanskelig situasjon her og jobber hardt for å få oss til å tro på oss selv.

Waliseren tror ikke det blir nedrykk for Solskjær og co.

— Jeg tror vi kan beholde plassen i Premier League. Det er fortsatt mange nok poeng å hente mot lag vi er i stand til å slå.

Nøkkelkamper

Cardiff står foran to tøffe seriekamper; først mot Everton på Goodison Park kommende lørdag, deretter hjemme mot Liverpool neste helg. Det er lite trolig at det blir mange Cardiff-poeng på de to oppgjørene.

Etter det gjenstår sju kamper i årets Premier League, hvorav de to første er mot nedrykksrivalene West Bromwich og Crystal Palace. De to kampene blir ekstremt viktige for Solskjær og co.

I øyeblikket ser det ut til at kampen om å unngå nedrykk står mellom Cardiff, Fulham, Norwich, Crystal Palace, Sunderland og West Bromwich. Tre av dem rykker ned til Championship.