Milan håper å legge sist sesongs mareritt bak seg og igjen være blant storklubbene i Italia. Søndag fikk klubben en god start på sesongen da Lazio ble slått 3-1. Det er knyttet stor spenning til om den gamle måltyven Filippo Inzaghi får orden på den vaklende storheten Milan.

Siden seriegullet i 2011, har det gått progressivt nedover for Milan, og i fjor ble laget nummer åtte i Serie A etter en forferdelig sesong.

— Fin spillergruppe

Massimo Allegri fikk sparken i januar, mens Clarence Seedorf måtte gå etter sesongen, til tross for positive resultater mot slutten. I sommer tok Inzaghi over som trener, og søndag fikk klubben en meget god start på sesongen.

Keisuke Honda åpnet ballet hjemme mot Lazio ved å score etter sju minutter. Etter pause la Sulley Muntari på til 2-0, før Jérémy Ménez punkterte kampen fra straffemerket etter 64 minutter.

Lazio reduserte ved et selvmål av Alex tre minutter senere, og misbrukte også et straffespark på overtid.

— Vi vant i dag, men må ikke holde oss selv for narr. Vi spilte nær sagt perfekt i 60 minutter, men vi slet litt mot Lazio, som jeg tror blir årets overraskelse. Vi har skapt en fin spillergruppe, og det er jeg fornøyd med. De som slår oss gjør det fordi de er sterkere enn oss, ikke fordi de har mer vilje, sa Inzaghi til Sky Italia etter kampen.

Milan spiller ikke i Europa denne sesongen og kan fullt og helt konsentrere seg om ligaen. (©NTB)