Charlotte Kalla fortsetter å dominere svensk damelangrenn fullstendig. På lørdagens tremil i det svenske mesterskapet i Kalix tok 27-åringen fra Tarendö sitt 19. SM-gull.

Det var imidlertid ikke et renn blottet for dramatikk for den svenske skistjernen.

Midtveis i løpet, etter at hun hadde rykket fra konkurrentene, kolliderte hun nemlig med en tilskuer. Kollisjonen med den 14-årige tilskueren skal ha vært kraftig, men Kalla reiste seg likevel og gikk inn til gull.

Skistjernen skrek mot tenåringen etter kollisjonen, og var åpenbart sint over det som hadde skjedd.

Etter rennet forklarte 14-åringen seg overfor den svenske avisen Norrländska Socialdemokraten.

— Det var en ulykke. Jeg skulle skynde meg til kanten for å se henne og så skled jeg på et isflak og falt ut i løypen, sier 14-åringen, som ikke er navngitt, av avisen.

— Det gikk bra med meg. Jeg kan forstå at hun ble sint, men du kan vel hilse å si at det var en ulykke og at jeg ber om unnskyldning, fortsetter han.

Kalla sier unnskyld

Charlotte Kalla unnskylder på sin side at hun reagerte med sinne.

— Jeg vil også be om unnskyldning for at jeg skrek så voldsomt når det skjedde, men man blir så paff når man er i en konkurransesituasjon, sier Kalla til avisen.

— Det er mange som vil stå nærmest sporet og jeg har forstått at det var målet for ham også. Når det er hardt og isete gjelder det å være varsom, sier hun til P4 Norrbotten ifølge TT.

Kalla er kjent for å vise følelser, og det er også en av grunnene til at hun er så populær blant det svenske folk.

Det er faktisk bare fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic som er mer populær av svenske idrettsutøvere.

Lørdag vant Kalla foran Ida Ingemarsdotter og Stina Nilsson.