FA-direktør Brian Barwick innrømmer at svenskens uttalelser til journalister han trodde var sjeiker (!), ikke har falt i smak hos forbundet. Tabbekvoten hans skal nå være mer enn oppbrukt.

Eriksson røpet overfor de fordekte journalistene at hvis han ble manager for et engelsk klubblag ville han ikke involvere seg i overganger fordi det er vanlig at engelske managere putter penger fra overganger i sin egen lomme.

Han hevdet også at David Beckham ville komme tilbake til England hvis han ba ham om det, at Michael Owen mistrivdes i Newcastle og at han vil ha like godt betalt som Chelseas José Mourinho om han skal gå til et klubblag.

Etter at Svennis overtok som det engelske landslagets øverste sjef, har han måttet tåle at omtalen i engelske medier mer har dreid seg om hans kvinnebekjentskaper enn resultatene på banen. Særlig fordi det første har vært atskillig mer interessant å skrive om enn Englands resultater. I hvert fall for store deler av pressen. Om det da ikke dreier seg om 1-4-tapet for Danmark.

Nå har avisene fått enda mer å kaste seg over.

Flere engelske aviser mener derfor at møtet i FA mandag vil ende med at svensken får beskjed om å forlate sjefsstolen etter at sommerens fotball-VM i Tyskland er over.

Et mulighet Eriksson for øvrig også nevnte til de falske sjeikene, så dermed får han kanskje ønsket sitt oppfylt.

(©NTB)