15. januar er det allstar-kamp mellom de beste norske spillerne i BLNO og «resten av verden».

– Jeg fikk en mail i går med spørsmål om jeg ville være med. Det er selvfølgelig kult. Men jeg synes egentlig det er litt rart at de velger meg. Jeg vet ikke om Hani (Issalhi) ble spurt, eller det kan godt hende han ikke hadde mulighet til å være med, sier Storm-spiller Henrik Lange om lagkameraten til iTromsø.

Litt beskjeden er nok Henrik, for tromsøgutten har vært en av de viktigste spillerne på Storm i år.

– Det har vært jevnt over ganske bra. Statistikkmessig er jeg mest fornøyd med effektiviten (15.-plass i ligaen), sier Lange.

Stor prestisje

I basket er det stor prestisje å komme med på all star-lag, både her hjemme og internasjonalt.

– Det er nesten det nærmste man kommer et landslagsopplegg. Det har ikke vært noe seniorlandslag den siste tiden, men akkurat nå har de begynt å starte opp igjen, sier Lange.

Storm tar juleferie under streken - på kvalikplass - i BLNO. Laget har vunnet fire og tapte 12 kamper.

– Det er en plass vi ikke skulle vært. Det har vært muligheter i mange kamper. Vi har gitt bort en seier her og her: Frøya hjemme, Asker hjemme og egentlig Bærum. Det er tre seiere vi skulle hatt og nå vi kan angre bittert på, sier Lange.

Storm møter Nidaros - som ligger på andreplass - hjemme 28. desember.

– De har gjort det veldig bra, men det er absolutt en kamp vi bør vinne. Vi har kniven på strupen og er nødt til å vinne hjemme, sier 21-åringen.

De uttatte

Disse er nominert til å spille for allstar ”Norge”: Henrik Lange (Tromsø) Jakob Baiden (Nidaros) Magne Fivelstad (Gimle) Arne Ingebrigtsen (Frøya) Espen Stien (Asker) Stian Mjøs (Bærum) Øyvind Lundestad (Kongsberg) Thomas Vangen (Ammerud) Christian Bakken (Persbråten) Magnus Midtvet (Centrum) Aksel Bolin (Centrum) Anders Stien (Centrum) Coach Allstar Øst: Brent Hackman Allstar

Resten av verden”: Evan Roguemore (Nidaros) Earl Simba (Nidaros) Edmunds Gabrans (Frøya) Ivan Emanuely (Frøya) Loo Djo Yele (Asker) Eric Gilchrese (Bærum) Juan Ferrales (Kongsberg) Marco Sanders (Ammerud) Zoltan Kurinczky (Persbråten) Nicholas Ryan (Gimle) Tim Hilhorst (Centrum) Tomislav Gabric (Kongsberg) Coach Allstar Vest: Luke Jenkinson

– Det blir artig å spille med disse gutteme. Det er stort sett de beste og de som jeg må dekke opp på hver kamp. Det blir deilig å slippe å dekke de opp, sier Henrik Lange.