LEVANGER-SOLA 24-30

LEVANGER: Sola står med tre stortap i eliteserien så langt, men mot motstander fra 1. divisjon ble det endelig en seier på gultrøyene. Sola vant 4. rundekampen i Trønderhallen med sifrene 30-24, etter å ha ledet 17-13 til pause.

Denne gang hadde Sola brukbar kontroll på sin motstander gjennom hele kampen, og ledet hele 10-3 etter 13 minutter. Levanger kortet litt inn på forspranget fram mot pause, men Solas seier var aldri truet. Dermed er Sola i potten når kvartfinalene trekker i lokalene til Norges Håndballforbund torsdag.

Mål for Sola: Oda Aasheim 4, Sarah Svarstad 1, Silje Stangeland 6, Anna Bjørke Kallestad 6, Alicja Zacharska 1, Eva Björk Davidsdottir 1, Fanny Vervik 1, Marta Barka 2, Tonje Nøstvold 8. 220 tilskuere så kampen i Trønderhallen.