Juventus hadde ikke vunnet tidligere i årets Champions League og hadde presset på seg foran hjemmemøtet med FCK. Italienerne sto faktisk i fare for å bli slått ut onsdag.

Det sto de, i ærlighetens navn, aldri i fare for å oppleve.

Dansk håndball

Som seg hør og bør var det Juventus som tok grep om kampen fra start, men de slet med å skape de helt store sjansene foran Johan Wiland i FCK-målet.

STRAFFE: Lars Jacobsen valgte en pussig anledning til å bevise at Danmark er atskillig bedre i håndball enn Italia. Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

FCK var i ferd med å få både hjemmelaget og hjemmesupporterne frustrerte da alt gikk galt for danskene. Lars Jacobsen stakk ut armen der den ikke burde ha vært og hindret Paul Pogba i å få ballen. Dommeren dømte både straffe og gult kort.Fra 11 meter var Arturo Vidal nådeløs, og dermed 1-0 til italienerne, som ennå ikke hadde notert seg for en trepoenger i årets Champions League.

Strålende Mellberg

Noen minutter ut i annen omgang skulle danskene få sin utligning, gjennom en svenske. Fernando Llorente og Giorgio Chiellini gikk i den samme hodeduellen og tok hverandre ut av spill. Ballen landet hos Olof Mellberg, midt foran Gigi Buffon i Juve-målet. Den svenske midtstopperen serverte en avslutning Gabriel Batistuta ville ha vært stolt over og vips sto det 1-1.

Svakere Mellberg

Dramaet var på ingen måte over i Torino. Før tre minutter til var spilt, fikk Juventus enda en straffe. Mellberg holdt Llorente med begge armene. Mellbergs landsmann Jonas Eriksson hadde ikke noe valg. Vidal satte straffen på samme sted som i første omgang og Juve koblet grepet på nytt.

Klassescoring

Det hadde de ikke tenkt å slippe. Like etter var Paul Pogba på farten igjen, godt fremspilt av Andera Pirlo. Han la inn til en Vidal full av selvtillit. Chilenerens heading var av det bokstavelig talt utagbare slaget. Wiland ble tilskuer til det hele. Ballen landet i vinkelen, og syv minutter etter 1-1 var det plutselig avgjort.

FCK dummet seg på ingen måte ut, men møtte et italiensk lag som holdt minst en klasse høyere enn dem.