KRISTIANSAND (fvn.no): For i nøkkelkampen mot Dag-Eilev Fagermo & co gjentar Start suksessen fra Stabæk-kampen i fjor. Da kom rundt 2500 draktkledde fotballspillere og ledere fra sørlandsfotballen på Sør Arena. Start vant kampen 3-2, og på tribunen skapte 9000 tilskuere liv og røre. I år som i fjor gjøres kortsiden ut mot sjøen tilgjengelig med fritt setevalg. Billettene koster 50 kroner for både voksne og barn, og fristen for å melde seg på går ut i morgen.

Vi følger Start:

— Etter en tung sesong blir Odd-kampen nå en nøkkelkamp for å overleve i eliteserien. Oppgaven blir mye mer overkommelig med fotballglade og entusiastiske publikummere på tribunen. Jeg håper derfor lagene i din klubb møter opp og støtter oss denne dagen. Jeg kan garantere dere at både guttene på banen og vi på benken skal gjøre alt for å klare dette - sammen med dere, skriver Mons Ivar Mjelde i en mail som er sendt ut til alle fotballklubbene i kretsen.

Bestillingene tikker inn, og Start håper på ny folkefest i en kamp som må vinnes for at håpet om å overleve i divisjonen skal leve videre.

- Jeg håper at så mange som mulig har lyst til å hjelpe oss på veien mot tre livsviktige poeng , skriver Mjelde.

Kampen mot Odd Grenland har avspark kl. 18 søndag kveld.