Andresen innrømmer at det er valget av spisser som er vanskeligst.

— Det er der det for øyeblikket er størst konkurranse om plassene, sier Vålerenga-høvdingen til Aftenposten.

Kvartetten Gunnar Heidar Thorvaldsson, Rune Lange, Glenn Robers og Mohammed "Moa" Abdellaoue er alle aktuelle til kampen mot Tromsø, men fredagens formasjonstrening tyder på at Andresen igjen velger Bengt Sæternes og Morten Berre fra start i morgendagens kamp på Alfheim.

— Det var litt overraskende at jeg ikke fikk spille mot Aalesund. Jeg tror heller ikke at jeg er på laget mot Tromsø. Det eneste jeg kan gjøre, er å overbevise Martin om at jeg er god nok. Det er han som bestemmer, sier Thorvaldsson diplomatisk.

Forventer tilbakemelding.

Angriperen synes det er underlig at han ble vraket til seriepremieren, etter å ha blitt matchvinner for Island i landskampen mot Slovakia samme uke. Han scoret også ett og hadde to målgivende pasninger i oppkjøringskampen mot Moss på La Manga noen dager før han reiste på landslagsoppdrag.

— Jeg kjenner meg i veldig god form, og vil selvfølgelig spille. Jeg har ikke kommet hit for å sitte på benken, men man må respektere de valgene treneren tar. Hvis jeg ikke er med de neste fire-fem kampene, forventer jeg en tilbakemelding fra sjefen, forteller den tidligere toppscoreren i svensk fotball.

Thorvaldsson, som scoret to mål på syv kamper for osloklubben forrige sesong, er imidlertid innstilt på at det kan ta litt tid før han får sjansen igjen.

— Jeg er nødt til å være tålmodig. Det ligger noe i ordtaket om å ikke forandre på et lag som vinner. Sånn tror jeg Martin også tenker. Det er helt greit at de som spilte sist og vant, får en ny sjanse.

Vil bli i Enga.

Manager Martin Andresen ber Thorvaldsson om å ta tiden til hjelp.

— Konkurransen om en plass på laget er stor og god. Jeg plukker ut de som er i best form og de som passer oss best, men jeg registrerer at han ble matchvinner mot Slovakia og at han gjør det veldig bra på trening, sier Andresen.

Islendingen er på lån fra Hannover 96 frem til sommeren. Vålerenga har opsjon på kjøp. Thorvaldsson vet at han må overbevise i år for at overgangen gjøres permanent. Kontrakten med tyskerne går ut i 2009. — Det er uaktuelt å returnere til Tyskland. Aller helst vil jeg spille for Vålerenga. Både samboeren min og jeg trives veldig godt her.