— Strømsgodset har funnet et spill laget tror på. Det er et velorganisert og spillende som har en veldig god venstreside. Ja, laget spiller nesten litt skeivt, mener MFK-trener Kjell Jonevret.

Mot Lillestrøm sist helg scoret brasilianeren Jose Mota Molde årets første spillemål. Assistenttrener i Molde, Tore Hagh, mener det kan være en scoring av stor betydning.

- Å lage mål er det viktigste av det viktige i fotball. Forhåpentligvis har Jose nå kommet i gang med den kunsten.

- Ligger det litt i kortene at dere tar årets første seier i møtet mot Strømsgodset?

- Det ligger vel ikke akkurat i kortene, men vi har spilt godt hittil i år, så kanskje er tiden inne for å omgjøre godt spill til poeng. Men årets Tippeliga er jevn, så jeg tror det blir en åpen kamp.

Hagh og Jonevret har en tilnærmet skadefri tropp å velge fra, men de starter likevel med samme mannskap som mot Lillestrøm. Det betyr at midtstopperne Øyvind Gjerde og Vegard Forren, som var tredje og fjerde valg på midtbackplassene før sesongen startet, igjen får tillit fra start.

Lagoppstillingen: Jan Kjell Larsen - Kristoffer Vatshaug, Øyvind Gjerde, Vegard Forren, Knut Olav Rindarøy – Daniel Berg Hestad, Thomas Holm, Toni Koskela – Mattias Moström, Jose Mota og Magne Hoseth.