VM i fotball. I Brasil. Med alle de «riktige» lagene kvalifisert.

Det blir knapt større for allesom er betatt av leken med den runde ballen.

Noen av oss «skrur av verden» for å se andre skru cornere hele måneden. For de som ønsker å være en smule selektive er det likevel kort mellom høydepunktene i gruppespillet. Her ernoen av kampenejeg har aller størst forventninger til.

Spania — Nederland 13. juni

De to finalistene fra forrige mesterskap trakk hverandre i pulja. At de også havnet sammen med sterke Chile gjør ikke den kanskje aller største kampen i gruppespillet noe mindre.

Tyskland - Portugal 16. juni

Den kanskje aller tøffeste gruppa, med fire meget sterke lag. De to europeiske lagene er gode nok til å gå helt til topps, men vil samtidig få det tøft med å avansere.

Brasil - Mexico 17. juni

Brasils kamper blir uansett et gigantisk karneval . De har havnet i en overkommelig gruppe, men den amerikanske duellen mot Mexicoblir enkveld for artisteri og intens rivalisering.

Italia - Uruguay 24. juni

Dette er gruppa der tre av fire lag tidligere har vunnet VM. De to som møtes her kan være sikret avansement, men det kan også bli kvelden der en av tungvekterne risikerer å ryke ut.

Argentina - Nigeria 25. juni

Den optimale ydmykelsen for Brasil ville være om erkerival Argentina stikker av med pokalen. På den veien må Afrikas kanskje aller sterkeste lag settes på plass.

Teller dager

England, Tyskland og Italia er blant landene mange har nevnt når et lag fra Europa skal bryte barrierer. Ingen lag fra vårt kontinent har vunnet VMarrangerti Amerika.