START-AKTUELL: Benjamin Boujar. START-AKTUELL: Benjamin Boujar.

Blir Start-keeper om han vil

Men Benjamin Boujar (22) har flere friere.

— Jeg har fått et tilbud fra Start. Det frister og er veldig interessant, og det er høy sannsynlighet at jeg blir Start-keeper, sier Benjamin Boujar til Fædrelandsvennen.

Hellemyr-gutten bekrefter dermed at han er Starts førstevalg som Håkon Opdals keepermakker fra og med neste sesong.

Boujar som gikk fra Vigør til Vindbjart for fire år siden, er kjent for sine enorme spenst, treningsvilje og uortodokse spillestil. Det kan du lese mer om her.

Start har hatt flere keepere på trening de siste ukene. Boujar, Nicolai Larsen Berg og Mathias Eriksen Ranmark har alle gjort en god figur.

Skulle trent med Stabæk

Keeperen har vært førstekeeper i Vindbjart de siste årene. Her er han på trening i forrige uke. Foto: Håvard Karlsen

— De har prestert godt, sier Start-trener Steinar Pedersen, som ikke vil svare på om klubben har gitt Boujar et kontraktstilbud.

— Jeg går ikke i detalj på det akkurat nå. Vi har hatt en del keepere her som skal få tilbakemelding før ting er klart, sier han.

Boujar skulle egentlig trent med Stabæk denne uken, men det er nå utsatt. Onsdag kveld trener han med Start. Samtidig er det andre klubber som er interesserte. Hvem vil ikke Boujar ut med.

Veier for og imot

— Det er to andre klubber som er interesserte. Jeg må ta noen valg. Keeperplassen i Start er ikke den letteste å ta. Det er kanskje den vanskeligste, sier Boujar og ler.

— Samtidig er treningshverdagen i Start er fantastisk. De treningene jeg har hatt der har virkelig gitt mersmak, og jeg vet samtidig at om jeg velger Start så kommer jeg til å stå der i løpet av et par år, sier Boujar selvsikkert.

- Hvordan er forholdet ditt til klubben?

— Det har alltid vært en drøm å stå der. Nå er jeg nærme den drømmen. Samtidig er det viktig for meg å velge riktig, svarer keeperen.