Randaberg fattet poenghåp da Torger Motland steg høyest på et frispark i det 66.spilleminutt, men gjestene tok igjen kommandoen i kampen — og det var fullt fortjent da Ranheims Vegard Voll scoret sitt andre for kvelden. Ett innlegg fra Aas ble ekspedert i nota bak en sjanseløs Mathias Raade Olsen.

På overtid satte Bendik Bye behersket inn 4-1 bak samme Raade Olsen.

— I dag var det ikke mye positivt å finne. Det var klasseforskjell, sukker Pereira, etter at Randaberg i hans øyne har spilt to dårlige kamper på rad.

— Vi taper fullt fortjent mot et bedre lag.

(Artikkelen fortsetter)

Oliver Meltveit og Stian Sandanger loffer oppover bakken ved Randaberg Stadion. Sikkert skuffet etter nok et tap. (Foto: Tommy Ellingsen)

God kamp

— Jeg synes vi gjør en god kamp. Dette var en lagseier hvor hele laget sto bak, konstaterte Ranheim-trener Aasmund Bjørkan fast overfor Aftenbladet.no

Ranheim ledet også fullt fortjent 2-0 til hvilen. Randaberg ble nok en gang tatt på sengen av et aggressivt bortelag.

Ranheim tok ledelsen etter en kontring av høy klasse. Michael Stilson fosset frem på høyrekanten etter at et frispark fra hjemmelaget ble ryddet unna i motsatt ende. Stilsons innlegg ble møtt på bakre stolpe av Jo Sondre Aas som dunket ballen i mål fra kort hold. Et mønsterangrep av Ranheim, som gjennom hele omgangen fremsto som hakket hvassere enn Randaberg.

Burde utlignet

Men Randabergs Ezekiel Bala burde utlignet for hjemmelaget. Et presist fra Andreas Ulland Andersen havnet etter litt klabb og babb i feltet i bena på Bala. Spissen smalt ballen over tverrliggeren fra 2-3 meter. En gedigen mulighet spolert.

Ranheim økte til 2-0 to minutter før pausen. Vegard Voll dro nydelig av en Randaberg-forsvarer rundt sekstenmeteren og forserte. Skuddet er hardt. Ballen er så vidt innom hanskene til Raade Olsen før den suser inn i nettet.

KAMPFAKTA:

1.divisjon menn søndag:

Randaberg - Ranheim 1-4

Pauseresultat:0-2

Randaberg Stadion

Tilskuere: 512

Mål: 0-1 Jo Sondre Aas (4), 0-2 Vegard Voll (43), 1-2 Torger Motland(66), 1-3 Voll (85), 1-4 Bendik Bye(90)

Dommer: Mads Andreas Ahlsen,Hafslund

Kort: Fabiano Kristiansen, Torger Motland, Randaberg

Randaberg (4-4-2):

Mathias Raade Olsen

Tor Omar Sande

Fabiano Kristiansen

Torger Motland

Michael Andre Bekke

Andreas Ulland Andersen

Daniel Berntsen

Daniel Lie

Ezekiel Bala

Christer Håland

Ranheim (4-4-2):

Andreas Lindberg

Nicholas Lyngmo

Ivar Sandvik

Osei Oviasu

Eirik Malmo

Michael Stilson

Mats Reginussen

Vegar Voll

Daniel Krogstad

Robert Stene

Jo Sondre Aas