Fotball , 12. april 2008 , Addecoligaen , 1. divisjonSandefjord - Sandnes UlfBirger Madsen , Sandefjord mot Paul Oyuga , Sandnes
Fotball , 12. april 2008 , Addecoligaen , 1. divisjonSandefjord - Sandnes Ulf 2-1Arthur Kotenko , Sandnes Ulf og Kjartan Finnbogason , Sandefjord Foto: Digitalsport

SANDEFJORD: Sandnes Ulf viste nok en gang at de blir å regne med i 1. divisjon denne sesongen. I første omgang av oppgjøret på Komplett.no Arena var gjestene klart best, og kunne gå til pause med en fortjent ettmålsledelse, etter et fint hodestøt av Paul Oyuga.

– Jeg fikk en fin crossball fra Henning (Rugland), og da jeg så at keeper var på halvdistanse, var det bare å treffe mål, sier Oyuga til Aftenbladet.no.

Velvalgte ord

Sandefjord-trener Tor Thodesen hadde tydelig sagt noen velvalgte ord i pausen, for hjemmelaget fremsto strået hvassere etter hvilen. Opprykksfavoritten kom seg høyere i banen, og overtok initiativet i kampen.

Etter 75 minutter utliknet Sandefjord ved Malick Mane, og det siste kvarteret økte trykket mot Artur Kotenko i Sandnes Ulf-målet. Tre minutter på overtid satte Espen Nystuen inn seiersmålet med pannebrasken, etter et overlegg fra høyre.

– Klasseforskjell

Sandnes Ulf-trener Johan Selvig var naturlig nok skuffet etter kampslutt.

– Det var utrolig bittert å få en scoring imot tre minutter på overtid. Guttene skal ha honnør for den innsatsen de la ned. I 1. omgang synes jeg det er klasseforskjell på lagene. Da var vi klart best, sier Selvig.

– I 2. omgang turde vi ikke å ta overgangsmulighetene vi fikk, og det ble litt for mange soloprestasjoner. Men vi skal ta med oss det positive fra denne kampen. Vi kommer ut av krigen med hevet hode, og hadde fortjent poeng, sier Selvig.