Rosenborg må reise til Stavanger uten sin desiderte toppscorer og poengkonge. En vond arm og stive lysker gjør at Lou Dickenson heller hviler fram til den svært viktige kampen mot Stjernen på torsdag.

Fryktet brudd

Etter kampen mot Vålerenga i går, fryktet Dickenson at armen var brukket.

— Jamie Milam hamret et slagskudd rett på arma mi. Det er rimelig uflaks at det var han med det hardeste skuddet i ligaen som traff meg. Smertene var intense, og jeg trodde kanskje det kunne være et brudd like ved albuen. Men jeg har blitt veldig mye bedre i løpet av natta. Sannsynligvis dreier det seg bare om en brist, så jeg dropper nok den planlagte røntgenundersøkelsen, sier Dickenson.

Ser mot skjebnekamp torsdag

Etter råd fra trener Hasse Hansson, blir Dickenson hjemme når laget i morgen møter Stavanger Oilers.

— Lyskeskaden er ikke alvorlig, og jeg vil spille. Men Hasse har bedt meg om å være hjemme. Uten hvile blir skadene aldri bedre. Derfor er det nok smart å ta det med ro og forberede meg til kampen mot Stjernen på torsdag, sier Dickenson.

Kapteinen blir hjemme

Også kaptein Thomas Wiig står over mot Stavanger.

— Jeg har slitt med vond lyske lenge, og ikke vært på is på en stund. Sett i ettertid, skulle jeg nok ikke fullført bortekampen mot Sparta. Jeg håper uansett å være tilbake mot Stjernen, sier han.

Marek Mertel blir heller ikke med mot Oilers. Slovaken sliter med en skade i skulderen.