— Jeg kan ikke se at det er noen soleklar gullkandidat som skiller seg ut, ei heller noen klar dumpekandidat. Og det er lenge siden noen har klart å forsvare gullet. Lagene i eliteserien ser jevnere ut enn på lenge, sier Fagermo.

Det forrige laget som forsvarte gullet fra Rosenborg i 2004-sesongen. De fire siste sesongene har Vålerenga, Rosenborg, Brann og Stabæk stått øverst på seierspallen.

— Det skal bli spennende å se om Stabæk klarer å gjenskape det, sier Fagermo, som tror hans eget lag har kvaliteten som trengs for å kopiere fjorårets overraskelseslag, Bodø/Glimt.

Les også:

WEB-TV:

Når det gjelder Start, så mener han at gårsdagens kamp ikke var kjennetegnende på hva man kan forvente av Knut Tørums mannskap i 2009. - Jeg så Vålerenga – Start, og da var de veldig gode. Start blir helt sikkert å regne med når sesongen braker løs , sier Fagermo.

Det tror også én av Odds sørlendinger Steffen Hagen.

— Det er mange jevne lag denne sesongen, og jeg tror at de kan bite godt fra seg dersom de kommer i flyten. Det er små marginer i fotball, sier Hagen.

- Bolanos en klassespiller

Han ble imidlertid ikke nevneverdig imponert av Start i går.

— Men de har mange gode spillere, sier Hagen.

Og det var spesielt én mann som fikk 25-åringen til å måpe. Nemlig nyervervelsen fra danske OB, Cristian Bolãnos.

- Han viste at han er en klassespiller, med god teknikk og bra fart. Han kommer til å bli en hit i eliteserien. Det som er synd for Start i dag (i går, red.anm.), er at det ikke holder at én spiller har dagen, sier Hagen.