VIKING 2-VINDBJART 0-1

Å vinne de jevne kampene er kjennetegnet for et vinnerlag. Og det var nettopp det Vindbjart gjorde i Randaberg Arena mandag.

Men seieren satt langt inne. Vikingene leverte en god andreomgang, presset Vindbjart bakover på banen, men klarte ikke å spille seg frem til de store sjansene. Det hjelper lite å være på offensiven når avslutningene ikke sitter.

Vindbjart scoret vinnermålet i en god periode da de virkelig satte Viking-rekruttene under press.

Det var, naturlig nok, lagets notoriske toppscorer Øyvind Gausdal som med sitt skudd fra rundt 12-13 meter i kampens 35.minutt sikret seieren.

Scoringen var Gausdals mål nr. 15 i denne sesongen.

— Vi ble satt under press i andre omgang, og vi måtte virkelig kjempe for poengene, men det var herlig å vinne en jevn kamp på bortebane, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie.

Lagene hadde hver sin omgang. Viking avsluttet best, men klarte ikke å score på et godt organisert Vindbjart-forsvar. Det ble en spennende og underholdende kamp hvor Vindbjart kjempet iherdig og vant en tøff bortekamp.

— Surt og svært skuffende nederlag, og jeg mener vi fortjente uavgjort. Men når vi ikke skaper all verden foran motstanderens mål, så kan vi heller ikke forvente å få med oss noen poeng. Men vi kjempet godt, sa Viking 2-kaptein i 2.omgang, Eirik Schulze.

2.div. avd. 3:

Viking 2 - Vindbjart 0-1

Pause: 0-1

Randaberg Arena, 50 tilskuere

Mål: 0-1 Øyvind Gausdal (35).

Dommer: Kristoffer Hagenes, Hovding TIL, oppmerksom og god

Gult kort: Henrik Robstad og Kim Kvaalen, Vindbjart