Kampen endte 3-1 til de rød og svarte. Zlatan Ibrahimovic laget selvmål og hadde to målgivende pasninger.

— Vi får håpe at denne saken ikke ødelegger fotballfansens dømmer , sier Milans visepresident Adriano Galliani til italiensk presse.

16 personer ble onsdag pågrepet mistenkt for å stå bak fiksing av en rekke kamper i italiensk fotball. Blant de pågrepne er den tidligere serie A-stjerne Beppe Signori, som pekes ut som hovedmannen i nettverket. Totalt skal 18 kamper etterforskes, blant annet kamper der Atalante og Siena er involvert. Begge lagene rykket opp i Serie A inneværende sesong.

Milan er dratt inn i skandalen på bakgrunn av telefonavlytting. Ifølge La Repubblica skal en av de mistenkte i nettverket, tobakkshandler og eier av ti spillehaller Massimo Erodiani, ha skrytt om at han hadde fikset 3-1-kampen mellom Milan og Chiveo i en telefonsamtale. Avisen skriver at Chievo-spillere skal ha vært i kontakt med Erodiani og sagt til ham at det var avtalt at Milan skulle slippe inn ett, og at de selv skulle ha tre baklengs.

Det skal ha blitt satset store penger på ”over 3,5 mål”. Slik satsing, det å unngå og spille på vinner eller taper, er et velkjent grep for å komme unna mistanker.

- Jeg håper saken viser seg å være mindre. Vi risikerer virkelig å skade sporten, men jeg vil ikke kommentere mer før saken er avgjort , sier visepresident Galliani til La Republica.