Hør podkasten nederst i artikkelen!

Søndag spiller AaFK sin skjebnekamp på Color Line stadion mot Strømsgodset. Oddbjørn Lie er suspendert etter at han fikk sitt tredje gule kort i forrige kamp mot Sarpsborg 08, og må se kampen fra tribunen.

I Sunnmørsball snakker midtstopperen om hvor grusomt det blir å sitte på tribunen uten å kunne bidra for laget. Lie har også gjort seg opp noen tanker om hva som må bedres til neste sesong.

– Tabellen lyver ikke etter 29 kamper, og per nå er vi det tredje dårligste laget i eliteserien. Uansett hva som skjer resten av sesongen, så må man ta grep i forhold til neste år. Vi har ikke vært gode nok og det må vi rette på, sier han.

– Hvilke grep kan være smart å gjøre?

– For min del kunne jeg tenkt meg et par seniorspillere til i troppen. Vi sliter litt når vi skal spille 11 mot 11 på trening. Jeg hørte for eksempel at Sarpsborg 08 har 24 a-lagsspillere. Da får du en annen konkurranse - og treningshverdag. Når vi skal spille (på trening), så må vi gjøre det om til en deløvelse med åtte mot seks. Det er fordi vi ikke har nok spillere. Jeg skjønner at det handler om økonomi, men tror over en hel sesong at vi hadde tjent på et par spillere til.

Hør podcasten her: