LA MANGA (bt.no): Kongsvinger vant 2-1 på La Manga. Olav Tuelo Johanessen (straffespark) og Christian Aas scoret for 1.-divisjonslaget før pause, mens Ulrik Flo reduserte for nyopprykkede Sogndal etter hvilen.

Det hadde ikke vært noe å si på om Sogndal hadde fått 2-2 ut fra banespill og sjanser etter hvilen, men trener Harald Aabrekk likte ikke det han så.

— Dette var ingen god gjennomkjøring for oss. Særlig det vi leverte i 1. omgang var under pari. Det er ikke der vi skal være. Kan hende har vi kjørt litt for hardt inn mot denne kampen, sier Aabrekk til bt.no.

Ikke veldig skremt

Sogndal kom til La Manga onsdag, og skal spille to kamper til under det to uker lange oppholdet.

— Vi har vist tidligere i oppkjøringen at vi har langt større potensial enn det vi fikk vist i dag. Men det endrer ikke på det faktum at jeg ikke likte det jeg så i dag, sier Aabrekk.

Hansen sto over

Cato Hansen slo skulderen ut av ledd på trening tidligere i uken, og Aabrekk regner ikke med at den tidligere Brann-spissen kan spille noen av kampene på La Manga.

- Det er synd. Vi får bare håpe at han kommer raskt tilbake. Cato er en veldig fin tilvekst for Sogndal. Han er en fremtidens spiss, lett og hurtig, sier Aabrekk.

Én spiller til står på ønskelisten til Sogndal før seriestart.

- Vi trenger en kantspiller til, og leter fortsatt. I dag har vi tre kantspillere, og det er litt for lite når vi skal spille 30 seriekamper, sier Harald Aabrekk til bt.no.

Kongsvinger – Sogndal 2-1 (2-0)

Mål: 1-0 Olav Tuelo Johannesen (str. 33), 2-0 Christian Aas (41), 2-1 Ulrik Flo (51).

Gult kort: Even Hovland, Sogndal.

Sogndal (4-4-2): Kenneth Udjus (Joe Bendik fra 64.) – Isak Scheel, Even Hovland (Vegard Gjermundstad fra 60.), Gustav Valsvik (Ahyee Aye Elvis fra 50.), Per-Egil Flo – Ole Jørgen Halvorsen, Henrik Furebotn, Eirik Bakke, Barry Kader – Ulrik Flo, Espen Olsen (Joakim Rudolfsen fra 67.).