PSG er allerede fransk mester og sparte derfor alle sine beste spillere til tirsdagens returkamp mot Manchester City i mesterligaen. Den første kvartfinalen endte 2-2 i Paris.

Verken Zlatan Ibrahimovic, Angel Di Maria, Edinson Cavani, Thiago Silva, Thiago Motta eller Maxwell var i troppen til bortekampen mot Guingamp. Brasilianeren Lucas Moura sikret likevel PSG-seier. Spissen satte inn 1-0 på straffe etter 56 minutter, før han økte til 2-0 kvarteret etter.

PSG-keeper Kevin Trapp fikk seg en smell i første omgang og ble byttet ut i pausen.

Saint-Étienne møter Troyes senere lørdag, men Alexander Søderlund er ikke i troppen grunnet skade. Til VG bekrefter han at det dreier seg om en rift i hamstringen. Ole Selnæs er i troppen, men forventes å starte på benken. (©NTB)