I juni fikk Stjernen sparken som daglig leder i RBK. Han sier det fortsatt sitter i, både for seg selv og familien.

— Nå kjenner jeg saken kun gjennom mediene. Men det virker som at dette kom like overraskende på Drillo, som det gjorde på meg i juni. Jeg skjønner godt at han er skuffet. Man skal behandles med respekt, sier Stjernen til Adresseavisen.

Det har gått tre måneder siden Stjernen ble oppsagt, og hvor han fikk massiv støtte både på Brakka og i omgivelsene over måten oppsigelsen skjedde på. I dag har han startet eget selskap, og har fått et engasjement rettet mot markedsavdelingen i Norges Skiforbund.

- Det sitter fortsatt i

Stjernen innrømmer at oppsigelsen fra i sommer fortsatt sitter i.

— Det var en tøff prosess, som fremdeles sitter i familien. Samtidig går livet videre, og man må se framover, sier han.

- Hvordan kjenner du igjen din egen situasjon med Drillo-saken?

— Jeg tror i hvert fall at «Siggen» (Sigrun Vedelden, kona til Drillo) og fru Stjernen er ganske enige, svarer han – etter en liten tenkepause – om prosessene rundt de to avskjedigelsene.

Da tenker Stjernen på brevet «Siggen» skrev til VG i forrige uke, der hun gikk til angrep mot det hun mente var uærlig oppførsel i Norges Fotballforbund, og på sin egen kone Ninas reaksjoner i etterkant av RBK-sparkingen.

- Et omdømmeproblem

I dagene etter brevet fra «Siggen» har Drillo også selv sagt at han følte han regelrett fikk sparken.

— Det er ikke slik man skal behandle folk. Dette ble forsterket av de sterke reksjonene fra det etiske utvalget i fotballforbundet. Norsk fotball får et omdømmeproblem når man holder på slik. Særlig når resultatene uteblir i tillegg, sier Stjernen.

Den tidligere RBK-lederen er for tiden med hopplandslaget i tyske Oberstdorf, og har fulgt Drillo-saken gjennom nettaviser. Han mener også toppfotballsjef Nils Johan Semb bør føle seg ført bak lyset.

— Dersom han ikke har vært informert, må han føle seg fullstendig umyndiggjort, sier Stjernen.

— Og Drillo hadde fortjent en verdig avslutning. Slik ble det ikke, sier han.