RANHEIM — BRYNE 0-0:

Bryne sliter i bunnen av tabellen og alle poeng laget klarer å få med seg vil bli svært så verdifulle i en spennende høstsesong. Men å møte Ranheim på bortebane var slett ingen enkel oppgave for Jærlaget.

Og det gikk ikke mange minuttene før hjemmelaget hadde en eventyrlig mulighet. Bendik Bye kom plutselig alene med Anders Kristiansen, men Bryne-keeperen vartet opp med en mesterlig redning.

Hjemmelaget festet tidlig grepet på kampen, uten å skape så veldig mye farligheter foran Bryne-målet det første kvarteret. Sjanser skapte heller ikke gjestene, kun et par langskudd fra Diogo Fernandes ble løsnet.

Store sjanser

Etter 18 minutter kunne Geir André Herrem fort sørget for ledelse for Bryne, men hans heading fra kort hold endte like over. Både Ranheim og Bryne prøvde å komme seg litt rundt på kantene i sin jakt på en scoring, men selv om begge lagene maktet det ved enkelte anledninger ble det ikke farligheter foran målet.

Diogo Fernandes kunne fort notert seg for et spektakulært mål da han forsøkte seg på en volley på innlegget fra Vegar Landro. Dessverre for Fernandes og Bryne endte avslutningen midt på keeper.

Hjemmelaget var også nære en scoring like før pause etter et hjørnespark. Men ballen gikk forbi alle Ranheim-spillerne inne i feltet, uten at noen av dem hadde lange nok sko til å pirke ballen over målstreken.

Selv om det ikke ble produsert så alt for mange målsjanser den første omgangen, var det ikke noe å si på at lagene kunne gå til pause med uavgjort resultat.

Kunne tatt ledelsen

Få minutter ut i den andre omgangen fikk Bryne et indirekte frispark fra seks meter, men uten at Geir André Herrem klarte å få ballen forbi alle 11 Ranheim-spillerne. En kjempesjanse for Bryne.

Like etter er det Geir Dahle Høyland sin tur til å få mulighet til å sende gjestene i ledelsen, men det endte med et hjørnespark. Det er uten tvil Bryne som har kommet best i gang med andre omgang.

Også hjemmelaget kom etter hvert med sine store muligheter, uten at heller dem var giftige nok foran motstanderens mål. Samtidig som Anders Kristiansen vartet opp med solide inntredener når det var nødvendig.

Utover omgangen tok hjemmelaget mer og mer kommandoen over oppgjøret, men å score mål virket laget fullstendig vaksinert mot.

Bryne presset på i sluttminuttene i håp om å kunne ta med seg alle tre poengene hjem til Jæren, men det ble bare nesten ut av deres muligheter.