José Mourinhos Chelsea har hatt en enormt skuffende sesongstart i Premier League og ligger fjerde sist etter fem spilte kamper.

Etter lørdagens tap for Everton insisterte Mourinho på at han ikke føler presset, og at jobben i London-klubben er trygg.

Piers Morgan er Arsenal-fan, og benyttet muligheten da han møtte José Mourinho. Foto: REUTERS

Nå kommer det imidlertid frem at Mourinho ikke er fremmed for tanken om én dag å være manager i Arsenal, én av Chelseas aller største rivaler.Det forteller hvert fall Piers Morgan, redaktør for amerikanske Daily Mail og tidligere programleder på CNN.

Morgan, som er Arsenal-supporter, gjengir en samtale han hadde med Mourinho under GQ Awards tirsdag.

Samtalen er trykket i en artikkel Morgan har skrevet for Mail on Sunday.

— Jeg vil fortsette å bo i London

Morgan forteller at da han ventet på bilen utenfor festlokalet, dukket Mourinho opp. Slik skal samtalen ha gått:

Morgan: «José, kan du gi meg et lite håp?»

Mourinho: «For hva da?»

Morgan: «For at du én dag kan ta over Arsenal?»

Mourinho: «Åh, jeg skjønner. La meg si det slik: Én dag vil jeg forlate Chelsea, og da vil jeg fortsette å bo i London. Det er mange muligheter for en manager i London - Fulham, QPR, West Ham, Tottenham, det engelske landslaget... og Arsenal».

Dyttet av Arsenal-manageren

Mourinhos svar ble trolig sagt med et glimt i øyet, men kan tolkes dit hen at Arsenal langt fra er utenkelig som et fremtidig stoppested for suksesstreneren.

Dersom portugiseren én dag overtar Arsenal, ville det vært sensasjonelt, tatt i betraktning konfliktene han har hatt med klubbens legendariske manager Arsène Wenger opp gjennom årene.

DYTTET MOURINHO: Her får Arsène Wenger og José Mourinho tilsnakk etter at de røk i tottene på hverandre under kampen mellom Chelsea og Arsenal høsten 2014. Foto: NTB SCANPIX

Konflikten toppet seg i oktober 2014 da Wenger dyttet Mourinho under en seriekamp på Stamford Bridge. Mourinho har også kalt Wenger for «en spesialist i å mislykkes».Etter at Morgan sa at Tottenham og de andre London-klubbene bør være uaktuelt for Mourinho, skal portugiseren ha ertet journalisten ytterligere.

Mourinho: «Så, Piers, da er det bare to alternativer igjen? Arsenal og det engelske landslaget».

Morgan: «Hvilket?»

Mourinho: «Vær tålmodig. Nå har jeg gitt deg det du ville ha, et lite håp.»

Deretter skal de to mennene ha skilt lag. På sin Twitter-konto kaller Morgan Mourinhos svar for «ertende og avslørende». Tiden vil imidlertid vise om det er noe som helst sannhet i Mourinhos kommentarer den kvelden.

Først har han uansett en jobb å gjøre i Chelsea, som allerede onsdag innleder sin Champions League-sesong med en hjemmekamp mot Maccabi Tel Aviv fra Israel.

Hekta på Premier League? Da anbefaler vi disse sakene: