Verken Viking-trener Uwe Rösler eller sportslig leder Egil Østenstad forsøker å legge skjul på at Viking nå er inne i markedet for å hente en spiss.

— Vi leter etter en fysisk robust spiss som kan lede angrepslinja. Han må kunne spille ensom spiss, men må også kunne spille på topp i 4-4-2 sammen med Peter (Ijeh). Dessuten må han ha god innstilling, være ambisiøs og ha øye for mål, sier Rösler.

- Minimum to

Østenstad ønsker ikke å kommentere annet enn at Viking for øyeblikket ser på flere alternativer. Rösler er også sparsommelig med opplysninger, men bekrefter at minst to forsterkninger skal hentes.

- Slik jeg ser det trenger vi minimum to forsterkninger. En spiss som kan konkurrere med Peter og en høyreback , sier han.

Det tror han før eller siden kommer til å ordne seg.

Frustrerte fruer

- Jeg og Egil har en lik forståelse for hvordan et lag bør spille fotball. Det gjør at vi som regel er enige om hva vi trenger. En slik forståelse gjør alt mye enklere , sier Rösler.

Han legger ikke skjul på at dagene som Viking-trener er lange i perioder, og at han iblant har problemer med å slå seg til ro etter endt arbeidsdag.

— Jeg og Egil snakker mye sammen hver dag. Også på telefon på kveldstid. Konene våre må være veldig frustrerte, sier han.