Bryne hadde før lørdag hatt en tung start på vinterens treningskamper. Både mot Ålgård og Vard Haugesund ble det tap, og Bryne imponerte ingen. Verken offensivt eller defensivt.

Mot Fløy imponerte de i begge ender av banen.

— Vi var bra i dag, og denne gangen så vi ut som et lag. Vi framstod mye mer samlet, og det var hele veien en god tone i laget, sier Bryne-trener Tommy Bergersen.

Sjansefattig

Første omgang var relativt sjansefattig, men Bryne var hele tiden det klart beste laget. Kai Risholt fikk kampens første store sjanse da han ble spilt igjennom av Marius Helle, men alene med keeper feilet spissen. Det tok 44 minutter før Bryne fikk hull på bullen. Vegar Landro spilte elegant fram Alexander Midtsian på venstrekanten. Han serverte Kai Risholt et nydelig innlegg som Bryne-spissen hadde få problemer med å heade i mål.

Etter pause fortsatte Bryne å styre kampen, men produserte nå mye større målsjanser. Sverre Larshus Larsen økte ledelsen til 2–0 etter 49 minutters spill. Midtbanespilleren knallet til fra 16 meter, Fløy-keeperen fikk en hånd på ballen, men med litt hjelp fra stolpen gikk ballen i mål.

3–0 kom etter 66 minutter. Klaus Vikesdal Petersen hamret ballen opp i nettaket fra drøyt tolv meters hold.

Etter 80 minutters spill sluttet hjemmelaget å spille fotball. Det oppsto en enorm stor strekk i laget, og Fløy var uheldige som ikke reduserte. To ganger avsluttet de i tverrliggeren.

- Var heldige

- Vi var litt heldige på slutten, men jeg er veldig fornøyd med at vi holder nullen. Nå man leder komfortabelt så er det fort gjort at konsentrasjonen forsvinner, sier Bergersen.

Tidligere Alta-spiller Martin Norbye fikk sin Bryne-debut mot Fløy. Høyrekanten jobbet hardt, men ble til tider litt anonym. Han var imidlertid veldig glad over å endelig komme i gang i Bryne-drakten.

— Det gikk litt opp og ned for meg, og det var uvant for meg med nye medspillere. Lagmessig var vi solide bakover og framover scoret vi mye mål. I tillegg var det viktig med en seier, den vil nok bedre stemningen i laget, sier Norbye.

Treningskamp

Bryne – Fløy 3–0 (1-0)

Kåsen idrettsanlegg, cirka 60 tilskuere.

Mål: 1–0 Kai Risholt (44), 2–0 Sverre Larshus Larsen (49), 3–0 Klaus Vikesdal Petersen (66).

Bryne (4-4-2): Anders Kristiansen – Vegar Landro, Henning Vikesdal Petersen, Esben Ertzeid, Alexander Midtsian – Martin Norbye, Sverre Larshus Larsen, Henning Romslo, Klaus Vikesdal Petersen – Marius Helle, Kai Risholt.

Gule kort: Ingen

Dommer: Arild Tengesdal.