TUIL - Skarp i Tromdalen 4-1 Foto: Jon Terje Eiterå

Skarp-trener Tore Rismo er godt fornøyd med de to nye spillerne, Christian Hjort og Fredrik Allertsen.

Allertsen og Hjort er på utlån fra TUIL til Skarp de neste fire månedene. Og begge fikk sine respektive debuter i generalprøven mot nettopp TUIL sist helg (tap 1-4).

— De viser at de kommer til å bidra mye. De spiller begge med stor entusiasme og er glad i å trene, så de to kommer til å bli solide tilvekster til stallen vår, sier Rismo.

For uten om det var det lite positivt å spore annet enn at de svartkledde scoret på sin eneste sjanse i kampen.

— Jeg er helt sikker på at vi kommer til å få en god sesong, men det blir en bratt læringskurve for mange. Likevel, vi er nødt til å prestere bedre enn vi gjorde i dag for å ta poeng i denne divisjonen, sier Skarp-treneren.

Skarp stilte uten sentrale spillere fra i fjor som Aslak Sokki, Morten Lund og Erik Bertelsen.

— Aslak plages med en strekk og Lund har en trøblete ankel. Vi fikk også Erik Nergård skadet etter to minutter med en smell i kneet, så det er en skade som bekymrer meg, sier Rismo, som lot seg imponere over de TUIL.

— Jeg synes de var gode i bevegelsene. De har ballsikre spillere, er gode en mot en og god til å utnytte rom offensivt. Jeg synes likevel vi lar de få i overkant mye spillerom, men vi er ikke i nærheten av TUIL per dags dato. Vi får ikke til eget spill og har en god del å jobbe med fremover, sier Rismo.

Skarp serieåpner borte mot Ørn-Horten førstkommende søndag.

Sjekk spillerstallen og øvrig Skarp-info fortløpende her!