Selv om Hødd tapte 0-3 for Sandnes Ulf, synes ikke Nilsen at de var så mye dårligere enn hjemmelaget.

— Jeg synes det var en relativt jevn kamp. Vi hadde flere muligheter til å slå tilbake da de ledet, men klarte ikke å sette sjansene, oppsummerer Nilsen.

Vanskelige forhold

Hødd har spilt fin fotball gjennom store deler av årets sesong, men med dagens underlag ble det vanskelig å få til kombinasjonene for det fintspillende laget.

— Forholdene er likt for begge lag, men det er klart at forholdene ikke favoriserer vår måte å spille på, sier Nilsen.

Det var i hvert fall Sandnes Ulf som klarte seg best på den gjennombløte banen. De var tydelig å se at hjemmelaget kjempet for opprykk. Da var det kanskje vanskeligere for Hødd å motivere seg som ikke hadde så mye å spille for.

— Jeg synes vi hadde god tenning i dag. Det var ikke innsatsen det sto på. Vi løp mye, men vi ble til tider litt for puslete i duellene, mener Hødd-treneren.

Det vanskelige andre året

Hødd leverte over all forventning i vårsesongen før det gikk litt tråere i høstsesongen. Målet før årets sesong var å holde seg i divisjonen og det klarte de tidligere enn ventet. Lars Arne Nilsen har nettopp skrevet under en treårs kontrakt med Hødd og ser frem til nye utfordringer med klubben.

— Det er mange faktorer som spiller inn om vi skal klare det like bra neste år. Det blir spennende å se hva vi kan klare i det vanskelige andre året, men målet er å etablere seg som et 1. divisjonslag.

Hødd ligger foreløpig på en 7. plass i 1. divisjon. I de tre siste kampene har de igjen Kongsvinger, Asker og HamKam.